16.11.2021

Reipas ja palveluhenkinen varastotyöntekijä

Akkymyyjä rekry
Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tunnetuimpia edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yuasa, Nordmax, Ritar ja Varta. Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta maan, yksityistalouksista suurteollisuuteen. Akkupojilla on myymälät Espoossa, Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa. Akkupojat Oy on osa Tukholman pörssissä listattua OEM International -konsernia, joka toimii 14 maassa.

Etsimme Porin myymäläämme

Reipasta ja palveluhenkistä varastotyöntekijää

Akkupoikien Porin tiimissä on nyt monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtävä avoinna.
Olet osana tärkeää logistista ketjua ja huolehdit akkuvarastomme ylläpidosta, huolehdit mm. akkujen vastaanotosta, keräilystä ja lähettämisestä. Työ on melko fyysistä. Vastapainona pääset toteuttamaan itseäsi myymälän puolella akkuteknologian asiantuntijana, missä pääset näyttämään kykysi laadukkaiden akku- ja aurinkopaneelituotteiden myynnissä. Koska kyseessä on kokonaisvaltainen akkupalvelu, suurena etuna pidämme hyviä käytännön taitoja, joita pääset näyttämään monipuolisissa akkujen asennustöissä.

Tarjoamme myös mahdollisuuden maisemakonttorille. C-kortin omaavana toimitat laadukkaita akkutuotteita myös muihin Akkupoikien uljaisiin myymälöihin (Tampere, Espoo, HKI, Turku).
Sinun ei tarvitse vielä olla kaiken oppinut ja kokenut akkuguru, riittää että olet halukas oppimaan ja tulemaan sellaiseksi. Tarjoamme rennon työyhteisön, jossa luotetaan jokaisen hoitavan hommansa. Tervetuloa akkupalvelun ykkösjengiin! 

Arvostamme

asiakaspalveluhenkisyyttä 
kiinnostusta/kokemusta auto- ja sähkötekniikasta tai akuista
innokasta otetta työhön
C-korttia

Tarjoamme

asianmukaisen perehdytyksen
rennon työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 
kiinteän kuukausipalkan
mukavan työympäristön, johon pääset itse vaikuttamaan

Miten toimia?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 5.12.2021 mennessä. Hakemukset osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Rami Kulme  puh. 050 569 3234.

 
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti