Henri Haapamäki RX

Haapamäki Rally cross - Akkupojat
Henri Haapamäki racing on yksi Yuasa Batteryn tukemista urheilijoista.  Haapamäki liittyi Yuasan tiimiin uutena vahvistuksena kaudelle 2019. Rallycross on kiinnostava ja näyttävä laji, jossa autot kisaavat suljetulla radalla. Henrille on karttunut kokemusta ajamisesta jo lapsuudesta lähtien.

Kuljettaja:

Nimi: Henri Haapamäki
Ikä: 30
Kotoisin: Sastamala 
Rooli: Kuljettaja
Sarja: rallicrossin kuninkuusluokka, 4-vetoiset supercar-autot

hrx - Tiimi

Kuljettajaura:

Olen harrastanut kilpa-autoilua lähes koko ikäni. Aloitin kartingin 9-13 vuotiaana ja ajoin sitä n. 4 vuotta, jokamiesluokkaa 16-18 vuotiaana.Rralliin siirryin heti kun sain ajokortin ja ajoin sitä yhdeksän vuotta. Rallista saavutuksina on mm.F-cup hopeaa, kaksi SM-mitalia ja urani rallissa kantoi aina MM-sarjan JWRC-luokkaan asti ja ajoin 5 MM-rallia WRC3 autolla Hannus Rally Teamin riveissä. Ura rallissa päättyi lopulta Neste Oil Rallyyn 2015. 

Kaudella 2016 otin niin sanotusti uuden alun ja siirryin rallicrossin SM-sarjaan. SRC-luokkaan, jossa kilpaillaan n.400 hevosvoimaisilla takavetoisilla autoilla ja laji on erittäin näyttävä. Nyt on 3 kautta rallicrossia takana ja saavutuksina 2 hopeaa ja viime vuodelta hieno Suomenmestaruus! Lisäksi minut valittiin Sastamalan vuoden 2018 urheilijaksi.

Ura kilpailun lisäksi:

Kunnossapitoasentajana Sandvikilla.

Seuraa tiimiä somessa:

  

Haapamäki _ Akkupojat
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti