Akku ja paristo palvelu

Tutustu akku ja paristo palveluumme ja kysy rohkeasti lisää. Räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti.

Räätälöidyt Akkupaketit: Käyttömahdollisuudet ja valmistus Tampereen Lielahdessa

Akkupakettien joustavat ratkaisut tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Jännitteet ja kapasiteetit voidaan räätälöidä käyttötarpeen mukaan, mikä mahdollistaa laajan soveltuvuuden erilaisiin teknisiin vaatimuksiin ja sovelluksiin. Olipa tarpeesi sitten pieni, kevyt akku kannettavalle laitteelle tai suurempi varastoenergian lähde, voimme tarjota juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Monipuoliset akkuratkaisut käyttöön

Akkupakettien suunnittelussa ja valmistuksessa on tärkeää ottaa huomioon käyttäjän yksilölliset tarpeet. Tarvittava liitäntä, kaapelointi sekä suojaelektroniikka voidaan räätälöidä vapaasti käyttäjän vaatimusten mukaisesti. Tämä takaa, että akkupaketti integroituu saumattomasti olemassa olevaan laitekokonaisuuteen ja toimii luotettavasti eri käyttöolosuhteissa.

Laadukkaat materiaalit ja teknologiat

Akkupakettien valmistuksessa käytämme laadukkaita ladattavia NiMh- (nikkeli-metallihydridi) ja litium-akkuja. Näiden lisäksi voimme valmistaa paketteja myös alkali- tai litium-paristoilla, jotka tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon erityisesti matalan virrankulutuksen sovelluksissa. Valitsemalla oikean tyyppisen akun, voimme varmistaa optimaalisen suorituskyvyn ja pitkäikäisyyden juuri sinun tarpeisiisi.

NiMh-akut

NiMh-akut ovat tunnettuja ympäristöystävällisyydestään ja hyvästä kapasiteetistaan. Ne sopivat erinomaisesti laitteisiin, joissa tarvitaan keskisuurta energiaa pitkäksi aikaa.

Litium-akut

Litium-akut tarjoavat korkean energiatihentymän ja kevyen rakenteen, mikä tekee niistä ideaalisen valinnan kannettaviin laitteisiin, joissa paino ja koko ovat kriittisiä tekijöitä.

Alkali- ja litium-Paristot

Alkali- ja litium-paristot tarjoavat yksinkertaisen ja edullisen ratkaisun, erityisesti silloin, kun ladattavuus ei ole välttämätöntä. Ne ovat luotettava valinta esimerkiksi varavoimaksi tai laitteisiin, joissa virrankulutus on vähäistä.

Räätälöidyt ratkaisut Tampereen Lielahdesta

Me valmistamme kaikki räätälöidyt akkupaketit omassa myymälässämme Tampereen Lielahdessa. Asiantunteva henkilökuntamme huolehtii siitä, että jokainen akkupaketti täyttää tiukat laatuvaatimukset ja soveltuu täydellisesti asiakkaan tarpeisiin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, millainen akkupaketti sopii parhaiten sinun tarpeisiisi. Olipa kyseessä sitten pienikokoinen akku kannettavalle laitteelle tai suuri varastoenergiaratkaisu, meiltä löydät varmasti oikean ratkaisun.

Yhteystiedot

Tule käymään myymälässämme Tampereen Lielahdessa tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua löytämään juuri oikean ratkaisun.

Harjuntausta 1, 33400 Tampere, Lielahti
Puh. 03 3399 3900
WhatsApp: 040 3412 379
Fax 03 219 1005
Sähköposti: [email protected]
Olemme avoinna: arkisin 8.00 - 16.00

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti