Akkumyyjä myymälään, Helsinki

Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tunnetuimpia edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yuasa, Nordmax, Ritar ja Varta. Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta maan, yksityistalouksista suurteollisuuteen. Akkupojilla on myymälät Espoossa, Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa. Akkupojat Oy on osa Tukholman pörssissä listattua OEM International -konsernia, joka toimii 14 maassa.

Etsimme Helsingin Herttoniemen myymäläämme

Akkumyyjää

Jotta voimme taata, että PK-seudulla virtaa riittää jatkossakin, etsimme Helsingin toimipisteeseemme innokasta ja aktiivista akkumyyjää myymälään. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu sekä laadukkaiden akku- ja aurinkopaneelituotteiden myynti. Myymälätyöskentelyssä huolehdit että asiakastilat ovat siistejä ja mukavia asioida sekä huolehdit tuotteiden tilauksista keskusvarastoltamme.

Koska kyseessä on kokonaisvaltainen akkupalvelu, suurena etuna pidämme käytännön taitoja, joita pääset näyttämään monipuolisissa akkujen asennustöissä (pääosin henkilöauton käynnistysakut).

Sinun ei tarvitse vielä olla kaiken oppinut ja kokenut akkuguru, riittää että olet halukas oppimaan ja tulemaan sellaiseksi. Tarjoamme rennon työyhteisön, jossa luotetaan jokaisen hoitavan hommansa. Tervetuloa akkupalvelun ykkösjengiin!

Arvostamme

  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • kiinnostusta/kokemusta auto- ja sähkötekniikasta tai akuista
  • innokasta otetta työhön

Tarjoamme

  • asianmukaisen perehdytyksen
  • rennon työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • kiinteän kuukausipalkan
  • mukavan työympäristön, johon pääset itse vaikuttamaan

Miten toimia?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2022 mennessä. Hakemukset osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävistä antaa Toimitusjohtaja Rami Kulme  puh. 050 569 3234.

Yleistä
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti