Akunvaihtopalvelu

Akunvaihtopalvelumme on helppo ja ammattimaista.

Akunvaihto: Ammattilaisen avulla se sujuu

Ammattilaisen apua akun asennukseen

Nykyaikaisen auton akun vaihto voi olla monimutkainen toimenpide, joten se on parasta jättää ammattilaiselle. Akkupoikien asiantunteva henkilökunta valitsee ajoneuvollesi sopivan akun, asentaa sen ja ohjelmoi uuden akun auton tietokonejärjestelmään vaivattomasti ja ilman ajanvarausta. Akun vaihto ei voisi olla helpompaa – poikkea siis lähimpään Akkupojat-myymälään ja anna ammattilaisten hoitaa homma puolestasi.

Akun vaihdon kesto

Akun vaihto on yleensä nopea prosessi. Useimmissa perusautoissa, jotka on valmistettu vuosina 1990-2019, vaihto kestää noin 10-15 minuuttia. Tietyissä automalleissa prosessi voi kestää kauemmin. Nykyautojen kehittyneet sähköjärjestelmät asettavat suuria vaatimuksia akuille, joten suosittelemme akun säännöllistä testausta. Akkupoikien toimipisteissä voit testauttaa akkusi veloituksetta. Katso tarkemmin automerkkien akunvaihdon kestot: https://www.akkupojat.fi/palvelut/akkujen-asennus

Vaihdanko itse vai vaihtaako ammattilainen?

Vaikka akun vaihto saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta, uusien autojen monimutkaiset tietokonejärjestelmät ja akkujen hankalat sijainnit tekevät siitä haasteellista. Useissa vuonna 2000 ja sen jälkeen valmistetuissa autoissa akku ei välttämättä ole konepellin alla näkyvillä, vaan se voi sijaita suojatussa paikassa tai jopa tavaratilassa.

Asiantuntevaa palvelua kaikille ajoneuvoille

Akkupoikien ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että autosi saa juuri oikean akun ja että asennus sujuu nopeasti ja luotettavasti ilman ajanvarausta. Koska nykyautojen sähköjärjestelmät voivat kuluttaa akkua huomattavasti, suosittelemme säännöllistä akun tarkastusta. Voit hyödyntää veloituksetonta akkutestauspalveluamme kaikissa toimipisteissämme.

Poikkea Akkupojat-myymälään ja anna asiantuntijoiden huolehtia autosi akusta – näin varmistat autosi toimivuuden ja suorituskyvyn ympäri vuoden.

 

Katso täältä lähin myymäläsi: http://https//www.akkupojat.fi/ota-yhteytta/myymalat

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti