Heinonen Drift Team

Nordmax Battery tukee moottoriurheilua: Into ja osaaminen tuotekehityksen taustalla

Nordmax Battery on sitoutunut tukemaan moottoriurheilua tarjoamalla laajan valikoiman akkuja ja tarvikkeita autoihin sekä moottoripyöriin. Yrityksemme intohimo moottoriurheilua kohtaan näkyy vahvasti tuotevalikoimassamme ja palveluissamme. Toimimme tiiviisti moottoriurheilun maailmassa, jossa tekninen suorituskyky on keskeisessä roolissa. Tavoitteenamme on olla luotettava kumppani kaikille moottoriurheilun parissa toimiville, tarjoten heille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut menestyksekkääseen harjoittamiseen.

Motocross: Voimaa ja kestävyyttä haastavaan lajiin

Motocross on yksi Nordmaxin erityisen suuri intohimon kohde. Tämä vaativa laji asettaa suuret vaatimukset sekä kuljettajille että varusteille, ja meillä on ilo tarjota laaja valikoima moottoripyöräakkuja, jotka takaavat luotettavan voiman. Akkujemme suorituskyky ja kestävyys ovat saaneet kiitosta alan ammattilaisilta ja harrastajilta.

Drifting: Ammattitaitoa ja innovaatiota radalle

Nordmaxilla on myös merkittävää osaamista käynnistysakkujen ja litiumteknologian alalla, mikä tekee meistä luonnollisen kumppanin driftingille. Drifting vaatii paitsi taitoa ja tarkkuutta, myös luotettavia ja suorituskykyisiä akkuja, jotka kestävät kovatkin rasitukset. Olemme ylpeitä saadessamme sponsoroida Heinonen Drift Teamiä, joka edustaa driftingin huippua Suomessa.

Heinonen Drift Team: Vauhtia ja taitoa radalla

Heinonen Drift Team on intohimoisten ja lahjakkaiden driftaajien muodostama tiimi, joka on omistautunut moottoriurheilun vauhdikkaaseen maailmaan. Tiimin jäsenet ovat kokeneita kuljettajia, jotka ottavat haasteet vastaan radalla rohkeasti ja taidokkaasti. Heinonen Drift Team on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana driftaustiiminä, ja heidät tunnetaan paitsi kilpailuista, myös aktiivisesta osallistumisestaan erilaisiin tapahtumiin ympäri maata.

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti