KTM Silve Racing

Moottoriurheilun huippua.

KTM Silve Racing: Moottoriurheilun huippua

TM Silve Racing: Suomalaista motocross-mestaruutta ja kansainvälistä menestystä

KTM Silve Racing -motocrosstiimi perustettiin vuonna 2020, ja lyhyessä ajassa se on saavuttanut merkittäviä menestyksiä sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Tiimi on voittanut kolme MX1-luokan Suomen mestaruutta ja ollut mukana edustamassa Suomea motocrossin maajoukkueessa vuodesta 2021 lähtien.

Viime vuosina KTM Silve Racing on keskittynyt yhä enemmän kilpailemaan kansainvälisissä kilpailuissa, tavoitteenaan viedä suomalaista motocrossia maailmalle. Tiimin menestys ulkomailla on ollut huomattavaa, ja se on kilpaillut menestyksekkäästi aina motocrossin kuninkuusluokkaa MXGPä myöden.


Tiimin Kuljettajat

Jere Haavisto kilpailee MX1-luokassa SM-sarjassa sekä MXGP-kilpailuissa. Tulevalla kaudella Haavisto aikoo osallistua kolmeen SM-osakilpailuun, Dutch Master -kilpailuihin, ADAC-kilpailuihin ja noin viiteen MXGP-osakilpailuun. Haavisto on tunnettu taitavuudestaan ja periksiantamattomuudestaan radalla, mikä tekee hänestä yhden Suomen lupaavimmista motocross-kuljettajista.


Nico Stenberg kilpailee MX2-luokassa SM-sarjassa ja osallistuu satunnaisiin EMX250 Euroopanmestaruuskilpailuihin. Stenbergin päätavoite on voittaa MX2-luokan Suomen mestaruus, mutta hänellä on myös vahva panostus kansainvälisiin kilpailuihin. EMX250 Euroopanmestaruuskilpailut tarjoavat hänelle mahdollisuuden näyttää taitonsa laajemmin eurooppalaiselle yleisölle.


Menestyksen paineet ja tulevaisuuden tavoitteet

Tiimin omistaja Petteri Silvennoinen kertoo, että viimeiset vuodet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä. "Menestys on tuonut mukanaan paineita, sillä meidän on täytynyt keskittyä entistä enemmän ulkomaan kilpasarjoihin," Silvennoinen toteaa. KTM Silve Racing on kuitenkin valmis kohtaamaan nämä haasteet ja tähtää yhä korkeammalle.

Tulevalle kaudelle tiimi on saanut lahjakkaan kuljettajan MX2-luokkaan, mikä antaa lisäboostia tiimin toiminnalle. "Toiveena on, että voimme saavuttaa myös tänä vuonna asettamamme tavoitteet menestyksekkäästi," Silvennoinen sanoo. Tiimi jatkaa suomalaisten motocross-perinteiden viemistä maailmalle, ja heidän päämääränään on menestyä kaikilla tasoilla, joilla he kilpailevat.


KTM Silve Racingin tulevaisuus

KTM Silve Racingin tulevaisuus näyttää kirkkaalta. Tiimi on sitoutunut kehittämään kuljettajiensa taitoja ja laajentamaan näkyvyyttään kansainvälisillä areenoilla. Jere Haaviston ja Nico Stenbergin johdolla tiimi pyrkii säilyttämään asemansa Suomen motocrossin kärjessä ja samalla saavuttamaan uusia korkeuksia kansainvälisissä kilpailuissa.
Suomalaisen motocrossin ystäville KTM Silve Racing tarjoaa jännittäviä hetkiä ja mahdollisuuden seurata kotimaisten kuljettajien menestystä maailman huipulla. Seuraa tiimiä ja heidän kilpailuitaan tällä kaudella – luvassa on taatusti upeita suorituksia ja unohtumattomia hetkiä radalla.

 

 

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti