Päivitetty verkkokauppa

Tutustu Akkupoikien uudistetun verkkokaupan hintoihin!

Meillä on ilo jakaa hienoja uutisia: Akkupoikien verkkokauppa on juuri kokenut merkittävän päivityksen, ja olemme ylpeitä esitellessämme uudet ominaisuudet, jotka tekevät ostoskokemuksesta entistäkin paremman.

Hinnat nyt näkyvissä

Yksi asiakkaidemme toivotuimmista parannuksista on nyt toteutettu – tuotteidemme hinnat ovat näkyvissä suoraan verkkokaupassamme. Tämä tarkoittaa, että voit helposti selata valikoimaamme ja nähdä hinnat heti, ilman erillistä hintatiedustelua. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme, ja uskomme, että tämä muutos tekee ostosten tekemisestä entistä kätevämpää ja nopeampaa.

Uudet toimitusvaihtoehdot: Kotiinkuljetus ja noutopaikat

Jotta ostosten tekeminen olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta, olemme lisänneet verkkokauppaamme kaksi toimitusvaihtoehtoa:

  • Kotiinkuljetus: Nyt voit tilata haluamasi tuotteet suoraan kotiovellesi. Tämä palvelu on erityisen kätevä kiireisille asiakkaillemme, jotka arvostavat helppoa toimitusta.
  • Noutopaikat: Jos haluat säästää toimituskuluissa tai noutaa tilauksesi sinulle sopivana aikana, voit valita jonkin lukuisista noutopaikoistamme. Tämä vaihtoehto tarjoaa joustavuutta ja helppoutta, kun voit valita noutopaikan omien aikataulujesi mukaan. 

Panostamme turvallisuuteen ja luotettavuuteen kaikessa toiminnassamme. Verkkokauppamme tarjoaa turvalliset maksutavat ja varmistaa, että tilauksesi käsitellään nopeasti ja luotettavasti. Voit luottaa siihen, että saat laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua jokaisella tilauksellasi.

Tule tutustumaan uudistettuun verkkokauppaamme

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan uudistettuun verkkokauppaamme osoitteessa akkupojat.fi. Olipa tarpeesi suuri tai pieni, löydät meiltä laadukkaat akkuratkaisut nyt entistäkin helpommin ja nopeammin.

Kiitos, että valitset Akkupojat! Tehdään yhdessä arjesta sujuvampaa.

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti