espoo avoin työpaikka

Avoin työpaikka Herttoniemi

Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tunnetuimpia edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yuasa, Nordmax, Ritar ja Varta. Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta maan, yksityistalouksista suurteollisuuteen. Akkupojilla on myymälät Espoossa, Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa. Akkupojat Oy on osa Tukholman pörssissä listattua OEM International -konsernia, joka toimii 14 maassa.

Etsimme Helsingin Herttoniemen myymäläämme

Akkumyyjää / akkuasiantuntijaa

Jotta voimme taata, että PK-seudulla virtaa riittää jatkossakin, etsimme Helsingin toimipisteeseemme innokasta ja aktiivista akkumyyjää Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelu sekä laadukkaiden akku- ja aurinkopaneelituotteiden myyntitehtävät. Myymälätyöskentelyssä huolehdit että asiakastilat ovat siistejä ja mukavia asioida sekä huolehdit tuotteiden tilauksista keskusvarastoltamme.
Koska tarjoamme kokonaisvaltaista akkupalvelua, arvostamme käytännön taitoja, joita pääset näyttämään monipuolisissa akkujen asennustöissä (pääosin henkilöauton käynnistysakut).
Sinun ei tarvitse vielä olla kaiken oppinut ja kokenut akkuguru, riittää että olet halukas oppimaan ja tulemaan sellaiseksi. Tarjoamme rennon työyhteisön vakavaraisessa yrityksessä, jossa luotetaan jokaisen hoitavan hommansa. Tervetuloa akkupalvelun ykkösjengiin! 

Arvostamme

asiakaspalveluhenkisyyttä 
kiinnostusta/kokemusta auto- ja sähkötekniikasta tai akuista
innokasta otetta työhön

Tarjoamme

asianmukaisen perehdytyksen
rennon työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 
kiinteän kuukausipalkan
mukavan työympäristön, johon pääset itse vaikuttamaan

Miten toimia?

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 12.8.2024 mennessä. Hakemukset osoitteeseen [email protected].
Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Rami Kulme 29.7. lähtien puh. 050 569 3234.

Yleistä
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti