Huoleton startti talveen - Uusi akkusi ajoissa

Kelit kylmenee ja talvi on jo ovella. Jos auto alkaa jo nyt varoitella itsestään, ei kannata odotella siihen ensimmäiseen aamuun, kun auto ei enää käynnistykkään. Mukavampaa on aamuisin lähteä sujuvasti liikkeelle, ilman turhia jännityksiä.

Akun vaihto ammattilaisen tekemänä

Akun asennus nykyautoon voi olla monimutkainen operaatio ja siksi kannattaakin antaa ammattilaisen hoitaa asennus. Akkupoikien ammattitaitoinen henkilökunta valitsee autollesi sopivan akun, vaihtaa sen ja konfiguroi uuden akun auton tietokonejärjestelmään.

Akun vaihtopalvelu

Vältä turha odottelu ja jonottelu

Vaihtamalla autosi akun ennen pakkasia varmistat sujuvan akunvaihdon ilman jonottelua. Mikäli akkusi kunto yhtään arveluttaa niin kurvaa lähimpään Akkupojat-myymälään. Testaamme autosi akun ilmaiseksi ja vaihdamme sen tarvittaessa uuteen ilman ajanvarausta.

Katso lähin myymälä

Käynnistysakut parhailta valmistajilta

Yuasa-akut tunnetaan korkeasta ja tasaisesta laadustaan sekä ensiluokkaisesta suorituskyvystään. Tästä syystä monet johtavat autovalmistajat sekä suurin osa moottoripyörävalmistajista käyttää Yuasan akkuja ensiasennusakkuina. Nordmax-akut ovat suunniteltu pohjolan olosuhteisiin ja Vartan käynnistysakut ovat aina luotettava vaihtoehto.

Tutustu valikoimaan
Akkupojat-Akun vaihto ilman ajanvarausta
Noco akkulaturit

Noco-akkulaturit ja -apukäynnistimet

Laadukkaat NOCO-laturit ovat kevyitä ja käyttäjäystävällisiä. Laturi työskentelee ja lataa akkua kahdeksassa vaiheessa. Kahdessa ensimmäisessä vaiheessa laturi analysoi ja diagnosoi akun tilaa varauksen optimoimiseksi. LED-valo kertoo lataustilan, sekä virheet.

Akkulaturit

Apukäynnistimillä saat hoidettua auton käynnistymisen, kun akku tyhjentynyt. Apukäynnistin käynnistää ajoneuvoja jopa 20 kertaa yhdellä latauksella sisäänrakennetun Li-ion akkun avulla. USB-lataus matkapuhelimille, tableteille jne. Sisäänrakennettu LED-lamppu seitsemällä eri ohjelmalla, sisältäen SOS ja hätävilkutuksen.

Apukäynnistimet

PSST.. JOKO ON KAUSIAKUT LAITETTU TALVIUNILLE?

Talven tullessa päättyy vuoden veneily- ja moottoripyöräilykausi. Mutta miten se talvisäilytys onnistuukaan? Eri tapoja tuntuu olevan yhtä monta kuin on tekijää, Siksi akkupojat vastasivat kysymyksiin ja näillä ohjeilla akkusi on iskussa myös ensi keväänä. Lue ohjeet täältä.
Akun talvisäilytys

Kysy meiltä

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti