Ajoneuvo- ja käynnistysakut

Käynnistysakuille asetetaan yhä korkeampia vaatimuksia. Perusautomallit sekä monipuolisesti varustellut luksusautot vaativat omanlaisensa ratkaisut. Pidämme yllä monipuolista käynnistysakkujen valikoimaa vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Meiltä löydät laadukkaat AGM, EFB, SMF -akut. Auton akun vaihto onnistuu myymälöissämme ilman ajavarausta!

Meiltä myös 12v akut hybridiautoon, sähköautoon sekä Auxiliary lisälaite -akut!

Koska käynnistysakku pitää vaihtaa?

Heikosti varaava käynnistysakku on yleinen ongelma ajoneuvoissa. Käynnistysakku kestää säännölllisellä käytöllä pisimpään. Kun käynnistysakku ei enää varaa virtaa, eikä lataaminen enää auta, on aika hankkia uusi käynnistysakku. Käynnistysakku valitaan auton- ja akunvalmistajan suositteleman kapasiteetin eli ampeerituntimäärän (Ah) mukaisesti. Käynnistysakku-kategoriasta löytyy sopiva akku autoonraskaaseen kalustoonmoottoripyöräänveneeseen ja lisäksi moneen erityyppiseen vapaa-ajan sovellukseen kuten aurinkopaneelijärjestelmiin.

Hae akku rekisterinumerolla

Voit nopeasti ja helposti löytää oikean akun ajoneuvoosi käyttämällä akkuhakua. Kokeile tästä.
Henkilöautoakut

Henkilöauton akut

Henkilöauton käynnistysakuille asetetaan yhä korkeampia vaatimuksia. Perusautomallit, Start-Stop mallit sekä monipuolisesti varustellut luksusautot vaativat omanlaisensa ratkaisut. Yuasan ja Nordmaxin akkuvalikoima soveltuu vaativiinkin olosuhteisiin ja kylmäkäynnistyksiin. Laaja akkuvalikoima kattaa kaikki akkutyypit kuten AGM, EFB, suljetut huoltovapaat ja avoimet akut sekä erikoisakut.
Hd-akut

Hyötyajoneuvoakut

Hyötyajoneuvot kuten linja-autot, rekat, kuorma-autot sekä maatalouskoneet asettavat käynnistysakuille yhä korkeampia vaatimuksia. Akuille ominaista on suuri käynnistysteho ja kapasiteetti, mutta samalla myös hyvä syväpurkauksen kesto ja tärinän kestokyky. Yuasan raskaan kaluston akut ovat suunniteltu varmistamaan yhä lisääntyvää virrantarvetta hyötyajoneuvoissa. Valikoimassa lisäksi Nordmaxin HD akut.
Moottoripyöräakut

Moottoripyörän akut

Moottoripyöräakkujen kategoriasta löytyy sopivat akut moottoripyörien lisäksi myös mönkijöille, moottorikelkoille ja vesiskoottereille. Valtaosa moottoripyörävalmistajista käyttää Yuasan moottoripyöräakkuja jo ensiasennusakkuina sen tunnetun suorituskykynsä, luotettavuutensa ja pitkän käyttöikänsä vuoksi. Valikoimassa lisäksi Nordmaxin moottoripyöräakut.
Vene- ja vapaa-ajan akut

Vene- ja vapaa-ajan akut

Vene- ja vapaa-ajan akut kattavat veneakkujen, asuntoautoakkujen ja ruohonleikkuriakkujen lisäksi akut kaikkiin mahdollisiin vapaa-ajan sovelluksiin. Akut myös aurinkopaneelijärjestelmiin! Näiltä akuilta vaaditaan hyviä syklisiä ja syväpurku ominaisuuksia, jotta ne vastaisivat erilaisten vapaa-ajan käyttökohteiden tarpeita ja vaatimuksia. Nordmaxin akut vastaavat erinomaisesti näihin vaatimuksiin. Akkuvalikoimaa täydentävät lisäksi Yuasan Marine, Leisure ja Garden -sarjan akut.
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti