Tietoja meistä

Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta maan, yksityistaloudesta suurteollisuuteen. Myymälämme löytyvät Espoosta, Helsingistä, Porista, Tampereelta (Lielahti ja Ratina) ja Turusta. Päävarastomme sijaitsee Porissa.

Palveleva akkuliike

Akkupoikien tavoitteena olla kokonaisvaltainen akkujen erikoisliike, jossa voimme palvella asiakkaitamme heidän kaikissa akkuasioissaan. Palveluihimme kuuluu mm. akkujen asennus ja ilmainen testaus. Tulemme myös tarvittaessa käynnistämään autosi kotipihastasi, jos akku on yllättäen päässyt loppumaan.

Annamme tarpeen tullen neuvoja akkujen huoltoon ja talvisäilytykseen liittyvissä asioissa, sekä otamme kausiakut säilytettäväksi liikkeeseemme, jotta akku on käyttövalmiina seuraava kautta varten. Olemme myös romuakkujen vastaanottopiste, joten voit tuoda vanhat akkusi meille ja kierrätämme ne asianmukaisella tavalla. Tutustu palveluihimme tästä.

Laaja valikoima akkuja

Yritysesittely

Akkupojat Oy on akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tutustu yritykseemme paremmin yritysesittelyssä.

Valmistajat

Akkupojat on läheisessä yhteistyössä edustamiensa valmistajien kanssa. Yhteistyö takaa laadukkaat ja ajankohtaiset tuotteet, asiakkaiden toiveiden mukaan. Tutustu tästä valmistajiimme ja heidän toimintaansa.

Toimintatavat

Akkupojat noudattaa erilaisia toimintatapoja. Arvostamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja täältä voit lukea tietosuojakäytönnöstämme. Lisäksi teemme jatkuvia toimenpiteitä luonnon ja työnkekijöidemme hyvinvoinnin parantamiseksi. Tutustu myös Akkupoikien Code of Conductiin eli toimintaohjeisiin.

Esitteet

Täältä löydät tuotteidemme ja valmistajiemme esitteet ja käyttöohjeet.

Yuasa tukee moottoriurheilijoita

Yuasa Battery tukee moottoriurheilijoita Suomessa ja ulkomailla. Yuasa:lle on tärkeää olla mukana tukemassa kuljettajia ja heidän tiimejään, sekä olla samalla mukana uusimmissa akkuteknologian kehitysaskeleissa.

Tutustu Suomalaisiin urheilijoihin tästä!

Yuasa sponsoroinnit
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti