Yritysesittely

Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, jonka tuotteisiin luotetaan kautta maan yksityistalouksista suurteollisuuteen. Myymälämme palvelevat kaikissa akkuasioissa. Myymälämme löytyvät Espoosta, Helsingistä, Porista, Tampereelta (Lielahti ja Ratina) ja Turusta. Päävarastomme sijaitsee Porissa. 

Asiantuntemusta ja tuotteet parhailta valmistajilta

Akkupojat aloittivat perheyrityksenä Porissa 1961 ja on kasvanut tasaisesti siitä lähtien. Myymälöitä avautui eri puolille Suomea ja käänteentekevää toiminnalle oli 70-luvulla aloitettu akkujen maahantuonti. Lue lisää Akkupoikien yli 60 vuotisesta taipaleesta täältä.

Suuri osa akkutuotteistamme on omaa maahantuontiamme ja löytyy heti varastosta. Tarjoamme virtaa niin tien päälle, vesille, työkaluihin kuin teollisuuskohteisiin. Myymälöissämme on mahdollista tarkistuttaa akkujen kunto ilmaiseksi ja palveluihimme kuuluvat myös mm. akkujen talvisäilytyspalvelu ja romuakkujen vastaanotto. Tunnetuimpia akkujen tuotemerkkejä ovat mm. Yuasa, Nordmax, Optima ja Varta. Suurin osa Akkupojat Oy:n edustamista tuotteista on saatavana heti varastosta. 

Palvelemme kaikissa akkuasioissa. Ota yhteyttä, se kannattaa.

Laaja valikoima akkuja eri kayttokohteisiin

video cannot show image

MIKSI AKKUPOJAT?

Olemme palvelemassa sinua tai yritystäsi kaikissa akkuun liittyvissä asioissa. Takaamme laadukkaat tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla.
Pitkän linjan kokemus, vankka asiantuntemus sekä pitkäjänteiset yhteistyösuhteet asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin ovat vaikuttaneet siihen, että Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta Suomen.

Laajan akkuvalikoiman lisäksi palveluihin kuuluvat akkujen asennustyöt ja ilmainen testaus. Tarvittaessa tulemme myös käynnistämään auton kotipihasta, jos akku on yllättäen päässyt loppumaan. Neuvomme akkujen huoltoon ja talvisäilytykseen liittyvissä asioissa, sekä otamme kausiakut säilytettäväksi liikkeeseemme, jotta akku on käyttövalmiina seuraava kautta varten.
Akkujen elinkaaren lopussa sen oikeanlainen kierrättäminen on tärkeää, jotta estetään aineiden pääsy luontoon. Akkupojat ovat yksi vanhojen akkujen vastaanottopisteissä, jonne voi tuoda akun vaikkei uutta ostaisikaan meiltä.

 
Henkilöstö - Akkupojat Oy

Parhaassa luokassa

Akkupojat Oy on saanut tunnustusta erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Meille on myönnetty mm. Suomen Vahvimmat Platina, joka on tunnustus siitä, että luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Lisäksi AAA-luokitus ja Lowest Credit Risk- sertifikaatti, on näkyvä todiste Akkupoikien luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

 

Luotettava kumppani, vahvin luottoluokitus

OEM International Ab

Akkupojat Oy on osa kansainvälistä OEM-konsernia vuonna 2012 tehdyn yrityskaupan johdosta. OEM International on yksi Euroopan johtavista teknisen kaupan yrityksistä, ja koostuu 34 yksiköstä ja toimintaa on 14 eri maassa. Konserni toimii valmistajan myyntiorganisaationa markkinoimalla teknisiä komponentteja ja järjestelmiä valmistavalle ja suunnittelevalle teollisuudelle.

 

 
Akkupojat on osa OEM International AB
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti