Yritysesittely

Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, jonka tuotteisiin luotetaan kautta maan yksityistalouksista suurteollisuuteen. Myymälämme palvelevat kaikissa akkuasioissa. Myymälämme löytyvät Espoosta, Helsingistä, Porista, Tampereelta (Lielahti ja Ratina) ja Turusta. Päävarastomme sijaitsee Porissa. 

Asiantuntemusta ja tuotteet parhailta valmistajilta

Suuri osa akkutuotteistamme on omaa maahantuontiamme ja löytyy heti varastosta. Tarjoamme virtaa niin tien päälle, vesille, työkaluihin kuin teollisuuskohteisiin. Myymälöissämme on mahdollista tarkistuttaa akkujen kunto ilmaiseksi ja palveluihimme kuuluvat myös mm. akkujen talvisäilytyspalvelu ja romuakkujen vastaanotto. Tunnetuimpia akkujen tuotemerkkejä ovat mm. Yuasa, Nordmax, Optima ja Varta. Suurin osa Akkupojat Oy:n edustamista tuotteista on saatavana heti varastosta. 

Palvelemme kaikissa akkuasioissa. Ota yhteyttä, se kannattaa.

Akkupoajt Oy - 60 vuotta!

Henkilöstö

Myymälöissämme saat aina ystävällistä ja osaavaa palvelua. Tutustu asiantuntevaan henkilöstöömme

Henkilöstö - Akkupojat Oy

Parhaassa luokassa

Akkupojat Oy on saanut tunnustusta erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Meille on myönnetty mm. Suomen Vahvimmat Platina, joka on tunnustus siitä, että luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Lisäksi AAA-luokitus ja Lowest Credit Risk- sertifikaatti, on näkyvä todiste Akkupoikien luottokelpoisuudesta, luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä.

 

Akkupojat - Sertifikaatit 2021
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti