UKK - Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset ja niiden vastaukset. Jos et kuitenkaan löytänyt etsimääsi, voit soittaa meille myymälään tai lähettää meille kysymyksen lomakkeella.

Jos autosi ei käynnisty kotipihasta älä anna sille apuvirtaa toisesta autosta, ellet tiedä kuinka se tarkalleen tehdään. Nykyautojen tietokone ja laitteisto voi helposti sekoittua tai jopa vioittua. Jos sinulla on akkulaturi, lataa akku ja koita sen jälkeen käynnistää auto. Apukäynnistimellä saat virtaa, jotta auto käynnistyisi. Lue latausohjeet täältä sivun lopusta.

Akkupojat voi myös tulla käynnistämään akkusi paikan päälle, mikäli ajankohta ei ole ruuhkainen.


Akunvaihto on yleensä nopea operaatio. Perusautoon, joka on valmistettu vuosina 1980-2008, akun vaihto kestää noin 10-15min. Joissakin autoissa vaihto kestää pitempään. Katso akun vaihtoon menevä aika eri autoille tästä.

Vanhat akut voi tuoda ilmaiseksi Akkupoikien myymälään. Olemme romuakkujen virallinen vastaanottopiste ja huolehdimme akkujen kierrätyksestä asianmukaisella tavalla.

Akun tyyppi määrittää minkälaisella laturilla akku tulee ladata talven aikana. Akku säilyy parhaiten kuivassa ja viileässä tilassa, noin -10 asteen lämpötilassa. Lue tarkemmat ohjeet Talvisäilytys-sivultamme.

Valintaan vaikuttaa sähköntarpeesi, paneelin etäisyys ja sijainti sekä virran jakaminen. Akkupojille tullessasi sinun tarvitsee tietää vain tarpeesi ja asennuspaikka ja myyjämme auttavat valitsemaan oiken paneelin tai paketin. Voit tutustua tarkemmin paneelin valintaan aurinkopaneeli-jutussamme.

Lähettämäsi tarjouspyyntö ei velvoita sinua mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jolloin voit muuttaa tarjouspyyntöä jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti