Auton akun asennus- ja vaihtopalvelu

Akun vaihto nykyautoihin

Akun asennus nykyautoon voi olla monimutkainen operaatio ja siksi kannattaakin antaa ammattilaisen hoitaa asennus. Akkupoikien ammattitaitoinen henkilökunta valitsee ajoneuvollesi sopivan akun, vaihtaa sen ja ohjelmoi uuden akun auton tietokonejärjestelmään käden käänteessä vieläpä ilman ajanvarausta. Akun vaihto autoon ei voisi olla enää helpompaa. Kurvaa siis lähimpään Akkupojat-myymälään ja anna ammatilaisen hoitaa akun vaihto. Katso sinua lähin myymälä.

Auton Akun vaihtoon kuluva aika

Akun vaihto autoon on yleensä nopea operaatio. Perusautoon, joka on valmistettu vuosina 1990-2019, akun vaihto kestää noin 10-15 min. Joissakin autoissa vaihto kestää pitempään kuten esimerkiksi

  • Audi ja BMW 1980-2008, noin 15-30 min
  • Audi Q5 ja Porsce Cayenne 1980-2019 30-45 min
  • Seat, Skoda, Suzuki ja Nissan 2008-2019, noin 15 min
  • Citroen, Audi ja BMW 30 min (C4 2010-2019 noin 45 min – 1 h).

Nykyajan ajoneuvojen sähköjärjestelmät koettelevat akun suorituskykyä ja suosittelemmekin akun säännöllistä testausta. Testaamme akkusi ilmaiseksi toimipisteissämme

Voinko vaihtaa akun autoon itse?

Auton akkujen asennus kannattaa jättää nykyisin ammattilaiselle. Asennamme akut ajoneuvoosi toimipisteissämme. Akun vaihtaminen on tullut haasteeksi uusissa autoissa eikä akun vaihto välttämättä ole enää yksinkertainen toimenpide.

Suurimmassa osassa vm-2000 uudemmissa autoissa haasteiksi ovat muodostuneet akkujen sijainti sekä nykyiset monimutkaiset tietokonejärjestelmät. Auton akku ei välttämättä ole näkyvillä konepellin alla, vaan saattaa sijaita hyvin suojatulla paikalla tai jopa tavaratilassa. 

Asiantuntevaa palvelua ajoneuvosta riippumatta

Akkupoikien ammattitaitoinen henkilökunta valitsee autoosi sopivan akun ja vaihtaa sen käden käänteessä ilman ajanvarausta. Nykyautojen sähköjärjestelmät koettelevat akun suorituskykyä ja suosittelemmekin akun säännöllistä testausta. Testaamme akkusi ilmaiseksi toimipisteissämme.

Auton akun vaihto ja asennus - Akkupojat

Kysy meiltä

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti