Tuotteet

Tuotteemme ovat tunnettujen valmistajien laadukkaita akkutuotteita

Valikoimastamme löydät ammattitaitoisella palvelulla akun aina starttiakusta trukkiakkuihin. Kun tavoitteenasi on löytää vaikkapa uusi käynnistysakku autoon tai uusi akku moottoripyörään, veneeseen, henkilönostimeen tai aurinkoenergiajärjestelmään, Akkupoikien laajasta ja kattavasta valikoimasta löydät aina sopivan akun tai pariston! 

Laadukkaat akkumerkit - Yuasa, Nordmax, Ritar, Discover, Varta, Optima, Noco

Alla näet koko tuotevalikoimamme. Löydät akut ja tarvikkeet omista valikoistaan sekä aurinkopaneelijärjestelmämme Aurinkopaneelit ja tarvikkeet -kategoriasta. Tutustu myös muihin akkutuotteisiin kuten apukäynnistimiin ja latureihin! Jos et löydä sopivaa tuotetta, ota yhteyttä viestillä tai myymälään. Palvelemme sinua kaikissa akkutarpeissasi!

DCB875-8

Ajovoima-akut vetovoimasovelluksiin

Ajovoima-akut soveltuvat erityisesti vetovoimasovelluksiin, joissa akun sykliselle kestävyydelle ja syväpurkauskapasiteetille asetetaan korkeat vaatimukset.
Käynnistysakut

Ajoneuvo- ja käynnistysakut

Ajoneuvo- ja käynnistysakut
Akkulaturit ja tarvikkeet

Akkulaturit ja tarvikkeet

NOCO-akkulaturit ovat huippuluokkaa auto- ja moottoripyörälatauksessa. 8-vaiheinen lataus varmistaa akun optimaalisen varauksen. Laturit myös litium-akkuihin. Älykkäät Nordmax-akkulaturit tekevät auton akun lataamisesta helppoa
Akkutarvikkeet

Akkutarvikkeet

GB20 Genius Boost Sport apukäynnistin

Apukäynnistimet

Aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit ja tarvikkeet

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita suurenkin aurinkoenergiajärjestelmän kokoamiseen. Nordmaxin monikidepaneelit edustavat alan viimeisintä teknologiaa. Epever/Epsolar on yksi maailman tunnetuimmista aurinkosäätimien valmistajista, ja heiltä löytyy laaja valikoima MPPT- ja PWM-säätimiä sekä inverttereitä. Valikoimamme tarjoaa myös kaikki tarvittavat oheistuotteet, kuten kaapelit, aurinkopaneelitelineet ja asennussarjat.
Laadukkaat paristot

Laadukkaat paristot

Meiltä löydät laadukkaat paristot erilaisiin laitteisiin sekä varavirtalähteet älypuhelimille ja tableteille.
Teollisuusakut

Teollisuusakut

Trukkiakut kaikkiin trukkeihin

Trukkiakut kaikkiin trukkeihin

FEI14.4A4LION.tif

Työkaluakut

Korkealaatuiset Nordmax työkaluakut antavat uuden elämän sähkötyökaluillesi. Laajasta valikoimastamme tarvikeakut niin NiCD, NiMh kuin Litium-akuilla varustettuihin laitteisiin. Tarvikeakku on usein selkeästi alkuperäisakkua edullisempi ja näin ollen hyvä vaihtoehto uuden laitteen hankinnalle. Jos valikoimastamme ei löydy juuri sinun laitteesi akkua valmiina, suoritamme myös akkujen uudelleenkennotuksia. Meiltä myös laturit työkaluakuille.
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti