Aurinkopaneelit ja tarvikkeet

Kauttamme kaikki tuotteet suurenkin aurinkoenergiajärjestelmän kokoamiseen. Nordmax “kovat” monikidepaneelit edustuvat alansa viimeisintä teknologiaa. Nordmax “taipuisat” venepaneelit tarjoavat puolestaan helpon asennettavuuden, sekä huipputuoton. Nordmax valikoima kattaa koot 15-300W. Epever/Epsolar on yksi maailman tunnetuimmista aurinkosäätimien valmistajista ja tarjoaa laajan valikoiman MPPT ja PWM -säätimiä sekä inverttereitä. Kauttamme myös kaikki oheistuotteet kuten: kaapelit, aurinkopaneelitelineet, asennussarjat.  

Mitä tulee tietää aurinkopaneeleita hankittaessa?

Aurinkopaneelien hyödyt ovat laajasti tunnettu ja niitä onkin lisääntyvissä määrin ilmestynyt mökeille tuomaan kaivattua lisävirtaa sekä asuntoautoihin ja veneisiin mahdollistamaan omavarainen sähköntuotto sähköverkon ulkopuolella. Valikoimistamme löydät laajan valikoiman aurinkopaneeleja, mutta mitä paneelia hankkiessa täytyy tietää? Lue lisää.

Aurinkopaneelit
Aurinkopaneeliosat

Asennustarvikkeet ja -kaapelit aurinkopaneeleille

Tutustu asennustarvikkeisiimme ja kaapeleihimme!
Invertterit

Aurinkopaneelien lisävarusteet

Aurinkopaneelien luotettavat lisävarusteet!
Aurinkopaneeli

Aurinkopaneelit ja järjestelmät

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita aurinkopaneeleita nopealla toimitusajalla. Takaamme asiakkaillemme asiantuntevan palvelun oikeiden tuotteiden valinnassa asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä löydät aurinkopaneelit mökille, veneeseen tai vaikka kotiisi. Kätevät valmispaketit kuuluvat myös valikoimaamme.
Invertterit

Invertterit

Mökin käyttöasteen kasvaessa yleensä myös mukavuudenhalu kasvaa. Toimiva aurinkopaneelijärjestelmä mahdollistaa uusien käyttölaiteiden lisäämisen järjestelmään. Järjestelmään on mahdollista lisätä erilaisia käyttölaitteita kuten esimerkiksi kahvinkeitin, hiustenkuivaaja, pölynimuri ja muut sähköiset käsityökalut. Näitä käyttölaitteita löytyy kyllä suoraan järjestelmän kanssa yhteensopivalla 12 voltin jännitteellä, mutta niiden toiminta on yleensä joko hidasta tai hankintahinta korkea. Myös laitteiden toimivuuden kannalta on järkevin ratkaisu siirtyä käyttämään 230 voltin laitteita, mikä vaatii 12 voltin tasajännitteen muuntamisen 230 voltin vaihtojännitteeksi invertterin avulla.
Jääkaappipakastimet

Kylmälaitteet

Tutustu jääkaappeihimme ja löydä itsellesi sopiva kylmäsäilytykseen vaikka mökille!
MPPT-lataussäätimet

Lataussäätimet aurinkopaneeleille

Säätimen tehtävänä on pumpata energiaa akustoon. Hyvältä lataussäätimeltä vaaditaan myös muita toimintavarmuuden kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Säätimen tulee toimia kaikissa alueemme ilmasto-olosuhteissa. Säätimien käyttölämpötila-alue -30...+60°C ja kosteudensuojaus on 100 %. Latausäädin ei ole irrallinen osa järjestelmää, vaan niitä on käsiteltävä yhdessä järjestelmän akuston ja paneelin kesken kolmiulotteisesti.

Tietopankki

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti