Yrityksille

Voimme tarjota yritysasiakkaillemme markkinoiden parhaan hinta-laatusuhteen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa valitsemaan juuri oikeat akut, paristot ja tarvikkeet yrityksenne tarpeeseen. Tilin avaaminen onnistuu kätevästi täyttämällä tämän lomakkeen.

Tutustu tuotteisiimme

Ajovoima-akut

Ajovoima-akut soveltuvat erityisesti vetovoimasovelluksiin, joissa akun sykliselle kestävyydelle ja syväpurkauskapasiteetille asetetaan korkeat vaatimukset.

Paikallisakut

Yuasa ja Ritar tarjoavat laajan valikoiman suljettuja (AGM) lyijyakkuja käyttöikäluokissa 3 - 5 vuotta ja 5 -10 vuotta. Käyttökohteina voidaan mainita esimerkiksi hälytin ja varavalojärjestelmät, erilaiset testilaitteet ja palo- ja turvallisuusjärjestelmät.

Putki- ja massalevyakut

Saksalainen yritys BAE Batterien valmistaa putki- ja massalevyakkuja, tarjoten sekä perinteisiä vesitettäviä (OPzS, OGi) malleja että huoltovapaita (OPzV, OGiV) malleja. Akkujen käyttöikä on 15 - 20 vuotta, mikä tekee niistä hyvän valinnan suuriin varavoimajärjestelmiin.

Päätynapa-akut

Yuasan ja Ritarin suljetut päätynapa-akut (AGM) on suunniteltu erityisesti vaativiin kohteisiin käyttöikäluokassa 10 -12 vuotta, UPS- Telekom ja teollisuus järjestelmiin.

Syklisen käytön akut

Yuasa ja Ritar valmistavat korkealaatuisia sykliseen käyttöön tarkoitettuja suljettuja akkuja. Käyttökohteina voidaan mainita esimerkisi aurinko ja tuulivoimalaitteet, pyörätuolit, nosturit ja lääkintälaitteet.

Tehoakut

Yuasan ja Ritarin valmistamat tehoakut on suunniteltu erityisesti sovelluksiin, joissa tarvitaan suurta hetkellistä tehoa. (Yuasa -SWL sarja), (Ritar, -H sarja ). Kohteina on esimerkiksi UPS -laitteet, telekommunikaatio ja varavoimageneraattorin käynnistysakut.

Geeliakut

Tätä sarjaa on käytetty menestyksekkäästi yli 20 vuotta monissa asennuksissa! Löydä itsellesi oikea akku!

Trukkiakut

Tutustu valikoimaamme trukkikennoista ja tarvikkeista!

Jätä tarjouspyynto

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti