Euroopan johtavan akkuvalmistajan Yuasan akuilla varmistat sujuvan startin - kelillä kuin kelillä.
Talvi voi yllättää vielä näin kevättalvellakin. Rankka talvi vaihtelevine olosuhteineen on saattanut jo viedä ajoneuvosi akun parhaimman terän.
Kurvaa siis lähimpään Akkupoikien myymälään ilmaiseen akun tarkastukseen!

Varaudu myös alkavaan veneily, matkailuauto ja moottoripyörä -kauteen varmistumalla että virtaa riittää koko kesän!
Akkupojilta löytyy kattava valikoima YUASA vapaa-ajan akkutuotteita.

 

Akkupojat - Yuasa Start

TODISTETUSTI ENEMMÄN STARTTEJA

Euroopan johtava akkuvalmistaja Yuasa tunnetaan korkeasta ja tasaisesta laadustaan sekä ensiluokkaisesta suorituskyvystään. Tästä syystä monet johtavat autovalmistajat sekä suurin osa moottoripyörävalmistajista käyttää Yuasan akkuja ensiasennusakkuina.

TUTUSTU YUASA-KÄYNNISTYSAKKU VALIKOIMAAN
Akkupojat - Yuasa Leisure

PARASTA VESILLE JA MATKAILUUN

Vene- ja vapaa-ajan akut kattavat veneakkujen, asuntoautoakkujen ja ruohonleikkuriakkujen lisäksi akut kaikkiin mahdollisiin vapaa-ajan sovelluksiin. Tästä kategoriasta löytyy myös akut aurinkopaneelijärjestelmiin. Vapaa-ajan akuilta vaaditaan hyviä syklisiä ja syväpurku ominaisuuksia vastaamaan erilaisten käyttökohteiden tarpeita ja vaatimuksia. Yuasan Marine, Leisure ja Garden -sarjan vapaa-ajan akut vastaavat erinomaisesti näihin vaatimuksiin. 

TUTUSTU YUASA-LEISURE VALIKOIMAAN
Akkupojat - Vaadi parasta

PARASTA AJOKAUTEEN

Yuasa on johtava moottoripyöräakkujen valmistaja. Yuasan Maintenance free high performance AGM-akku on erittäin suorituskykyinen. Yuasan YTZ ja GYZ moottoripyöräakut ovat suljettuja ja vuotamattomia. Akut toimitetaan asennusvalmiina. Hapon lisääminen tai akun lataaminen ennen käyttöä ei ole tarpeellista.

Yuasan Maintenance free high performance-sarja on erittäin hyvä valinta kun halutaan korkealuokkaista akkua hyvällä suorituskyvyllä.

TUTUSTU YUASA-HIGH PERFORMANCE VALIKOIMAAN

Tule lähimpään myymälääsi!

ESPOO | HELSINKI | PORI | TAMPERE LIELAHTI | TAMPERE RATINA | TURKU

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti