Yllätä takatalvi!

Talvi tulee taas ja yöpakkasetkin sen myötä. Jos auto alkaa jo nyt varoitella itsestään, ei kannata odotella siihen ensimmäiseen aamuun, kun auto ei enää starttaakaan. Mukavampaa on aamuisin lähteä ilman turhia jännityksiä sujuvasti liikkeelle.

VÄLTÄ AKUNVAIHTORUMBA JA TULE VAIHTAMAAN AKKU AJOISSA

Akkupojilta saat laadukkaat Yuasa-akut kaikkiin autoihin ja asennamme myös akkusi autoosi ammattilaisen ottein. Voit tulla akunvaihtoon myymäläämme milloin tahansa AIKAA VARAAMATTA!

Akunvaihto ilman ajanvarausta

Todistetusti enemmän startteja

Euroopan johtava akkuvalmistaja Yuasa tunnetaan korkeasta ja tasaisesta laadustaan sekä ensiluokkaisesta suorituskyvystään. Tästä syystä monet johtavat autovalmistajat sekä suurin osa moottoripyörävalmistajista käyttää Yuasan akkuja ensiasennusakkuina.

>> TUTUSTU YUASA-AKKU VALIKOIMAAN!

Noco akkulaturit

NOCO-akkulaturit ja apukäynnistimet

Hanki laadukas akkulaturi. NOCO-laturit ovat kevyitä ja käyttäjäystävällisiä. Laturi työskentelee ja lataa akkua kahdeksassa vaiheessa. Kahdessa ensimmäisessä vaiheessa laturi analysoi ja diagnosoi akun tilaa varauksen optimoimiseksi. LED-valo kertoo lataustilan, sekä virheet. Tutustu latureihin!

Apukäynnistimillä saat pelastettua kiireiseen päivään kun akku loppunut. Apukäynnistin käynnistää ajoneuvoja jopa 20 kertaa yhdellä latauksella sisäänrakennetun Li-ion akkun avulla. USB-lataus matkapuhelimille, tableteille jne. Sisäänrakennettu LED-lamppu seitsemällä eri ohjelmalla, sisältäen SOS ja hätävilkutuksen. Tutustu apukäynnistinvalikoimaan!

Tule lähimpään myymälääsi!

ESPOO | HELSINKI | PORI | TAMPERE LIELAHTI | TAMPERE RATINA | TURKU

Psst.. Joko on kausiakut laitettu talviunille?

Talven tullessa päättyy vuoden veneily- ja moottoripyöräilykausi. Mutta miten se talvisäilytys onnistuukaan? Eri tapoja tuntuu olevan yhtä monta kuin on tekijää, Siksi akkupojat vastasivat kysymyksiin ja näillä ohjeilla akkusi on iskussa myös ensi keväänä. Lue ohjeet täältä.

Akun talvisäilytys
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti