Erilaiset teollisuusakut

Tunnetko teollisuusakut?

Eri käyttökohteisiin suunnitelluilla akuilla on erilaisia teknisiä ominaisuuksia, kuten valmistuksessa käytetyt lisäaineet, levyjen paksuus jne. Tekniset ominaisuudet määrittävät mm. miten akusta saadaan energiaa ja miten akkua tulee ladata.

PAIKALLISAKUT

Paikallisakut on suunniteltu yleisimpiin teollisuuden käyttökohteisiin, esimerkiksi hälytin- ja varavalojärjestelmät, erilaiset testilaitteet sekä palo- ja turvallisuusjärjestelmät.

SYKLISEN KÄYTÖN AKUT

Syklisen käytön akut on tarkoitettu kohteisiin, joissa on toistuvia lataus ja purkausjaksoja. Käyttökohteina voidaan mainita esim. aurinko- ja tuulivoimajärjestelmät, pyörätuolit, nosturit ja lääkintälaitteet.

TEHOAKUT

Tehoakut on suunniteltu erityisesti kohteisiin, joissa tarvitaan suurta hetkellistä tehoa. Käyttökohteita ovat esimerkiksi UPS -laitteet, telekommunikaatio ja varavoimageneraattoreiden käynnistys.

PUTKI- JA MASSALEVYAKUT

Putki- ja massalevyakut on suunniteltu vaativiin käyttökohteisiin. Akkujen käyttöikä on 15 - 20 vuotta. Käyttökohteita ovat suuret varavoimajärjestelmät.

PÄÄTYNAPA-AKUT

Päätynapa-akut on suunniteltu erityisesti vaativiin kohteisiin, räkkiin tai kaappiin asennettaviksi. Käyttökohteita ovat UPS-, telekommunikaatio- ja teollisuusjärjestelmät.

AJOVOIMA-AKUT

Ajovoima-akut on suunniteltu kohteisiin, joissa akkujen energiaa käytetään ajovoiman tuottamiseen. Akun sykliselle kestävyydelle ja syväpurkauskapasiteetille asetetaan korkeat vaatimukset. Käyttökohteita ajovoima-akuilla ovat mm. sähköajoneuvot, golfkärryt, siivouskoneet, nosturit ja trukit.

KAUTTAMME SAAT LAADUKKAAT YUASAN, RITARIN, BAE:N AKUT KAIKKIIN TEOLLISUUDEN KÄYTTÖKOHTEISIIN.

Tuki
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti