espoo avoin työpaikka

Avoin työpaikka, akkumyyjä yritysmyyntiin

Akkupojat Oy on vuonna 1961 perustettu akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiö. Tunnetuimpia edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yuasa, Nordmax, Ritar ja Varta. Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta maan, yksityistalouksista suurteollisuuteen. Akkupojilla on myymälät Espoossa, Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa. Akkupojat Oy on osa Tukholman pörssissä listattua OEM International -konsernia, joka toimii 14 maassa.

Etsimme viihtyisään Espoon myymäläämme

Akkumyyjää yritysmyyntiin

Jotta voimme taata, että PK-seudulla virtaa riittää jatkossakin, etsimme Espoon toimipisteeseemme innokasta ja aktiivista henkilöä yritysmyyntiin. Tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti laadukkaiden akku- ja aurinkopaneelituotteiden myynti yritysasiakkaille sekä uusasiakashankinta. Tarvittaessa toimit myös päivittäisessä myymälätyöskentelyssä, jossa pääset näyttämään osaamisesi asiakaspalvelijana kokonaisvaltaisen akkupalvelun ammattilaisena.
Kokemus myyntityöstä on tietenkin eduksesi, mutta sinun ei tarvitse vielä olla kaiken oppinut ja kokenut myyntitykki, riittää että olet halukas oppimaan ja tulemaan sellaiseksi. Tärkeää on, että omaat hyvät kommunikaatiotaidot ja viihdyt myyntityön parissa. Pelikenttänäsi B2B-sektorilla on koko PK-seutu, joten B-ajokortti on tehtävässä välttämättömyys.

Tarjoamme rennon työyhteisön, jossa luotetaan jokaisen hoitavan hommansa. Tervetuloa akkupalvelun ykkösjengiin! 

Arvostamme
asiakaspalveluhenkisyyttä 
kiinnostusta/kokemusta auto- ja sähkötekniikasta tai akuista
innokasta otetta työhön
aikaisempaa myyntikokemusta B2B -myynnistä


Tarjoamme

asianmukaisen perehdytyksen
rennon työyhteisön, jossa luotetaan, että jokainen kantaa vastuunsa
toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen 
kiinteän kuukausipalkan
mukavan työympäristön, johon pääset itse vaikuttamaan

Miten toimia?
Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ma 17.6. Hakemukset osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Rami Kulme  puh. 050 569 3234.

 

Yleistä
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti