Henkilötietojen käsittely

Tilaamalla tuotteitamme sinusta tulee Akkupojat Oy:n asiakas. Asiakasrekisteri sisältää tiedot tilauksestasi sekä ne yhteystiedot, jotka olet itse antanut. Henkilötietoja käytetään palvelujen/toimitusten, tietojen sekä Akkupojat Oy:n tuotteiden ja palveluiden markkinointiin, asiakasanalyysiin sekä tiettyihin tilastoihin, asiakasarviointiin ja laadunvarmistukseen. Akkupojat Oy:n asiakkaaksi pääset vain hyväksymällä nämä seikat.

Henkilötietojasi voi käsitellä myös ns. tietosuojavastaava, joka on avuksi kommunikoidessamme kanssasi. Tietosuojavastaava käsittelee tietoja vain siinä tarkoituksessa, mitä varten henkilötietojasi on kerätty.

Akkupojat Oy säilyttää tietojasi niin kauan kuin olet yrityksemme asiakkaana plus ylimääräiset 36 kuukautta yllä mainittuja tarkoituksia varten. Tämän jälkeen ne säilytetään erilaisia oikeudellisia vaatimuksia (kuten kirjanpitolaki) varten. Lopulta henkilötiedot hävitetään.

Henkilötietojesi käsittely Akkupojat Oy:n asiakastietokannassa perustuu tilaussopimukseen, oikeudellisiin velvoitteisiin ja oikeutettuun etuun. Oikeutettujen etujen vuoksi käytämme tietojamme esim. viestimällä sinulle sen mukaisesti mitä olet ostanut.

Henkilötietojen käsittelystä vastaa Akkupojat Oy. Sinulla on oikeus saada tietää veloituksetta mitä henkilötietoja sinusta esiintyy liiketoiminnassamme. Jos joku sinuun liittyvä tieto on mielestäsi väärä tai harhaanjohtava, ilmoita asiasta välittömästi. Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä.

Jos et halua, että tietojasi käytetään markkinointitarkoitukseen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Puh. 02 631 8600
Sähköposti: [email protected]

Kaikki henkilötietojen käsittelymme on tietosuojalainsäädännön säännösten mukaista. Jos haluat yksityiskohtaisempaa tietoa siitä, miten käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi, lue tietosuojakäytäntömme täältä.
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti