Yuasa

Yuasa akut | Akkupojat Oy

Yuasa Battery Co. on perustettu 1918. Vuonna 2004 Yuasa Battery Co. ja Japan Storage Battery (GS) yhdistyivät ja muodostui GS Yuasa Co. Yuasa on edustettuna kaikkialla maailmassa.

Yuasa-akku on erinomainen valinta kaikkiin käyttökohteisiin

Yuasa on yksi maailman suurimmista lyijy- ja litiumioniakkujen valmistajista. Yuasa valmistaa akkuja kaikkiin käyttökohteisiin. Yuasa-akkuvalikoimaan kuuluvat niin käynnistysakut, teollisuusakut, kuin ajovoima-akutkin. Laajan tuotevalikoiman ansiosta asiakas löytää helposti oikean akun omiin tarpeisiinsa. Yuasa-akut on tunnettu erityisesti korkeasta ja tasaisesta laadustaan.

Yuasa akku on aina varma valinta - Akkupojat

Yuasa-käynnistysakut - Tehokkuutta ja luotettavuutta!

Laajasta valikoimastamme löydät kestävät ja luotettavat Yuasa-käynnistysakut. Ne on suunniteltu tarjoamaan voimakasta ja tasalaatuista virtaa käynnistystilanteessa! Yuasan käynnistysakut valmistetaan kestävästä materiaalista, ja niillä on erinomainen tärinän, iskun sekä lämmön kestävyys. Yuasa-käynnistysakut kestävät vaativia olosuhteita ja tarjoavat pitkäikäisen suorituskyvyn. Ne ovat akkuja, joihin voi luottaa kaikissa tilanteissa.

Yuasa on tunnettu ja arvostettu akkumerkki vuosikymmenien ajalta. Meiltä löydät hyvällä käynnistysteholla varustetut Yuasa-käynnistysakut kaikenlaisiin tarpeisiin.

Olipa sitten tarvetta uudelle auton akulle tai raskaankaluston akulle, tutustu Yuasa-käynnistysakkujen monipuoliseen valikoimaan ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva akku! Jos olet epävarma sopivan tuotteen valinnassa, Akkupoikien asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään löytämään oikean Yuasa-akun.

Katso käynnistysakut tästä!

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti