ilmainen akun testaus auton akku

Arjen tärkein akkusi?

Auton akku on yksi perus-autoilun tärkeimpiä osia. Kuvittele tilanne, kun olet jo tien päällä tai aikeissa lähteä töihin, mutta auto ei reagoi starttiin. Tässä kohtaa huomaat starttiakun merkityksen arjessasi.
Kun käytät autoasi laadukkaalla AGM, EFB tai SMF -akulla, tiedät, että olet valinnut laadukkaan ja luotettavan vaihtoehdon. Mutta tiedätkö missä kunnossa se on tällä hetkellä?

Akkujen vaihto ja testaus

Akun vaihtaminen ajoissa on ratkaisevan tärkeää. Jos huomaat, että autosi ei käynnisty vaivatta tai ilmenee muita aiheeseen liittyvä oireita, on aika harkita uuden akun hankkimista. Onneksi akunvaihdon tarpeellisuuden tarkistaminen on helppoa ja nopeaa. Akkupojat tarjoaa laajan valikoiman akkuja, kuten mm. laadukkaat Yuasa akut, jotka ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne ovatkin monen autovalmistajan ensiasennusakkuja. 

Erittäin hyvän vaihtoehdon takaa suorituskykyiset Nordmax akut, jotka ovat pohjoismaisiin oloihin speksattuja laadukkaita akkuja.
Voit tutustua valikoimaamme täällä: Akkupojat Henkilöautoakut tai etsi suoraan oman rekisterinumeron avulla uusi akku autoosi täältä.

Oletko epävarma akun kunnosta? Ei hätää! Tarjoamme ilmaisen akun testauksen autosi starttiakulle, jonka avulla voit varmistaa, että akkusi on kunnossa ja valmis seuraaviinkin startteihin, haastavissakin olosuhteissa.

Asennus hoituu odottaessasi

Tarvitsetko auton akun asennuksen? Akkupojat auttaa. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta joka hoitaa autosi akun asennuksen vaikkapa odottaessasi, ilman ajanvarausta.
Katso lähin myymäläsi täältä.

Yksi asia on varma: Huolehtimalla akustasi, erityisesti vaihtamalla se tarpeen tullen ja testaamalla se säännöllisesti, varmistat, että arkesi sujuu mutkattomammin ja autoilustasi tulee askeleen stressittömämpää.

Laaja valikoima akkulatureita ja apukäynnistimiä

Meiltä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita NOCO, Nordmax, Victron - akkulatureita ja tarvikkeita sekä myös NOCO ja Booster Pac - apukäynnistimiä!

 

Yleistä Asennus

Esimerkkejä käynnistysakuistamme

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti