ilmainen akun testaus auton akku

Arjen tärkein akkusi?

Auton akku on yksi perus-autoilun tärkeimpiä osia. Kuvittele tilanne, kun olet jo tien päällä tai aikeissa lähteä töihin, mutta auto ei reagoi starttiin. Tässä kohtaa huomaat starttiakun merkityksen arjessasi.
Kun käytät autoasi laadukkaalla AGM, EFB tai SMF -akulla, tiedät, että olet valinnut laadukkaan ja luotettavan vaihtoehdon. Mutta tiedätkö missä kunnossa se on tällä hetkellä?

Akkujen vaihto ja testaus

Akun vaihtaminen ajoissa on ratkaisevan tärkeää. Jos huomaat, että autosi ei käynnisty vaivatta tai ilmenee muita aiheeseen liittyvä oireita, on aika harkita uuden akun hankkimista. Onneksi akunvaihdon tarpeellisuuden tarkistaminen on helppoa ja nopeaa. Akkupojat tarjoaa laajan valikoiman akkuja, kuten mm. laadukkaat Yuasa akut, jotka ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne ovatkin monen autovalmistajan ensiasennusakkuja.

Erittäin hyvän vaihtoehdon takaa suorituskykyiset Nordmax akut, jotka ovat pohjoismaisiin oloihin speksattuja laadukkaita akkuja.
Voit tutustua valikoimaamme täällä: Akkupojat Henkilöautoakut tai etsi suoraan oman rekisterinumeron avulla uusi akku autoosi täältä.

Oletko epävarma akun kunnosta? Ei hätää! Tarjoamme ilmaisen akun testauksen autosi starttiakulle, jonka avulla voit varmistaa, että akkusi on kunnossa ja valmis seuraaviinkin startteihin, haastavissakin olosuhteissa.

Asennus hoituu odottaessasi

Tarvitsetko auton akun asennuksen? Akkupojat auttaa. Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta joka hoitaa autosi akun asennuksen vaikkapa odottaessasi, ilman ajanvarausta.
Katso lähin myymäläsi täältä.

Yksi asia on varma: Huolehtimalla akustasi, erityisesti vaihtamalla se tarpeen tullen ja testaamalla se säännöllisesti, varmistat, että arkesi sujuu mutkattomammin ja autoilustasi tulee askeleen stressittömämpää.

Laaja valikoima akkulatureita ja apukäynnistimiä

Meiltä löydät myös laajan valikoiman laadukkaita NOCO, Nordmax, Victron - akkulatureita ja tarvikkeita sekä myös NOCO ja Booster Pac - apukäynnistimiä!

Yleistä

Esimerkkejä käynnistysakuistamme

NM019EFB
NORDMAX

AGM-käynnistysakut

• Hyväksytty akku ”Start-Stop” -tekniikalla varustettuihin autoihin
  • Tiiviis, vuotamaton rakenne ja asentovapaa AGM-akku
  • Erittäin pitkä käyttöikä ja syklinen kestävyys
Lue lisää Lue lisää
NM027EFB
NORDMAX

EFB-käynnistysakut

• EFB-tekniikka
  • Tiivis ja vuotamaton rakenne
  • Start-Stop -autoille
Lue lisää Lue lisää
NM027AGM
NORDMAX

SMF-käynnistysakut

• Huoltovapaa
  • Ideaalinen perusvarusteltuihin autoihin
  • Käytössä Ca/Ca-tekniikka
Lue lisää Lue lisää
USB paneeliliitin 3.0 A/A
YUASA

YBX9000-sarjan AGM käynnistysakut

• 360 000 moottorin starttia
  • AGM-akkutekniikka
  • Tiiviis, vuotamaton rakenne ja asentovapaa
  • Start-Stop -autoille
Lue lisää Lue lisää
YUASA

YBX7000-sarjan EFB käynnistysakut

• 270 000 moottorin starttia
  • EFB-tekniikka
  • Tiivis ja vuotamaton rakenne
  • Start-Stop -autoille
Lue lisää Lue lisää
YUASA

YBX5000-sarjan käynnistysakut

• 50 000 moottorin starttia
  • Käytössä Ca/Ca-tekniikka
  • Huoltovapaa
  • Ideaalinen ajoneuvoihin joissa paljon sähkölaitteita, lisälämmitin yms.
Lue lisää Lue lisää
YUASA

YBX3000-sarjan käynnistysakut

• 30 000 moottorin starttia
  • Käytössä Ca/Ca-tekniikka
  • Huoltovapaa
  • Ideaalinen perusvarusteltuihin ajoneuvoihin
Lue lisää Lue lisää
AGM START-STOP
VARTA

AGM START-STOP

• AGM, huoltovapaa
  • Start & Stop autoille
  • Kolminkertainen syklikestävyys verrattuna perinteisiin akkuihin
  • Viisi mallia – viisi kapasiteetti-, CCA- ja kokovaihtoehtoa
  • Suuri kylmäkäynnistysvirta (CCA) – moottori käynnistyy ja turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät toimivat äärimmäisen kylmissäkin olosuhteissa
Lue lisää Lue lisää
RedTop AGM käynnistysakku
OPTIMA

RedTop AGM käynnistysakku

• 6V ja 12V
  • AGM, huoltovapaa
  • Hyvä tärinän sietokyky
Lue lisää Lue lisää
Paineanturi USB-liitännällä
YUASA

YBX7000 EFB käynnistysakut

• EFB-tekniikka sisäänrakennetulla elektrolyyttisekoituslaitteella
  • Sopii Start-Stop-ajoneuvoille
  • Suljettu huoltovapaa SMF-akku
  • Äärimmäinen tärinänkestoluokitus (XVR) - 8 kertaa V4
  • Erinomainen syklinkestävyys
Lue lisää Lue lisää
YBX
YUASA

YBX5000 SHD käynnistysakut

• Suljettu huoltovapaa SMF akku
  • Äärimmäinen tärinänkestoluokitus (XVR) - 8 kertaa V4
  • Erinomainen syklinkestävyys
  • Suuritehoisiin ajoneuvoihin
Lue lisää Lue lisää
NM73011EFB+
NORDMAX

HD-käynnistysakut

• Erinomaiset kylmäkäynnistysominaisuudet
  • Kestävä rakenne koviin olosuhteisiin
  • Erinomainen tärinän kesto
Lue lisää Lue lisää
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti