Akkulaturit, starttiboosterit, apukäynnistimet

Kylmän kelin pelastajat: Akkulaturi ja apukäynnistin

Akkulaturit ja apukäynnistimet ovat tärkeitä työkaluja, joita tarvitset varmistaaksesi, että ajoneuvosi käynnistyy helposti ja luotettavasti kylmimpinä päivinä. Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten akkulaturit ja apukäynnistimet voivat auttaa sinua valmistautumaan talveen ja pitämään ajoneuvosi liikkeellä.

Yleistä

Auton akkulaturit

Pidä huolta autosi akusta ja hommaa pakkasille laadukas akkulaturi. Auton akkulaturi pelastaa myös silloin kun akusta on virta loppu ja auto ei käynnisty.
Tarjoamme todellisen helppokäyttöisyyden mm. Nordmax -älylaturilla, jolla lataat lyijyakun yksinkertaisesti kytkemällä johdot akkun ja töpseli seinään! Silikonikumiset johdot pysyvät notkeina myös kovilla pakkasilla!

NOCO GENIUS -sarjan akkulaturit edustavat auto ja mp -varaajien ehdotonta kärkeä. Jopa 8-vaiheinen lataus varmistaa akullesi juuri oikean varauksen. Mallit myös litium-akkujen lataamiseen.

NOCO:n Genius Multi-Bank  -monikanavaisilla latureilla voit ladata useampia yksittäisiä ja erityyppisiä akkuja samaan aikaan. Älykkäät LED-indikaattorit kertovat nopeasti esimerkiksi jos napaisuus on kytketty väärinpäin, akku ei lataudu tai jos akku ei pidä latausta. Lataus jopa 0 voltista, sekä lämpötilakomensoitu lataus!

Meiltä myös Micropower ja Victron -akkulaturit, tutustu koko valikoimaan tästä!

Apukäynnistimet

Kun akun varaus on liian heikko käynnistämään autosi kylmällä säällä, apukäynnistin on pelastus. Apukäynnistin tarjoaa nopean ja tehokkaan tavan käynnistää autosi ilman tarvetta toiselle ajoneuvolle.

Booster Pac -valikoimasta löydät monipuoliset apukäynnistimet, jotka tukevat sekä 12V että 24V ajoneuvoja. Jokainen Booster Pac -malli sisältää tehokkaan lyijyakun, joka on suunniteltu erityisesti tehokasta käynnistämistä varten (yksi malli hyödyntää tehokasta litium-akkuvalintaa). Valikoimastamme löydät myös apukäynnistimiä, joissa on NATO-liitin, sekä kätevä vaunumalli, joka tarjoaa helppoa liikuteltavuutta useille ajoneuvoille, joka on ideaali esim. raskaankalustolle, autoliikkeille, huoltamoille jne.

Nocon kannettava apukäynnistin on erinomainen valinta koviin olosuhteisiin. Tämä monipuolinen boosteri ei ainoastaan tue ajoneuvojen käynnistämistä, vaan toimii myös varavirtalähteenä USB-liitännän kautta ja tarjoaa sisäänrakennetun LED-valaisimen. Valikoimastamme löydät apukäynnistimiä eri kokoluokissa, aina pienikokoisista kätevistä malleista voimakkaaseen 12/24V -versioon, jotka on suunniteltu erityisesti raskaiden ajoneuvojen tarpeisiin.

Kun valitset apukäynnistimen, on tärkeää huomioida, että valmistajan ilmoittamat maksimimoottorikoot on mitattu +20 asteessa. Kylmissä olosuhteissa suosittelemme harkitsemaan suuremman apukäynnistimen valintaa, jotta varmistetaan luotettava käynnistys

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti