Laadukkaat litiumakut veneeseen

Litiumia vesille & vapaa-aikaan

Akkuteknologian jatkuva kehittyminen on mullistanut monia tuoteryhmiä, mukaan lukien vapaa-ajan käynnistys- ja syväpurettavat käyttöakut. Litiumkäynnistys- ja käyttöakut ovat nouseva trendi veneissä ja vapaa-ajan ajoneuvoissa, tarjoten erinomaista suorituskykyä, kestävyyttä ja keveyttä. Akkupojat tarjoaa laadukkaita litiumkäynnistys-ja käyttöakkuja, jotka takaavat luotettavan suorituskyvyn vaativissakin olosuhteissa.

Suorituskykyä ja Tehokkuutta

Litiumkäynnistys-ja käyttöakut ovat tunnettuja erinomaisesta suorituskyvystään. Ne tarjoavat voimakkaan käynnistysvirran jopa lähes tyhjäksi puretusta akusta, joka mahdollistaa laitteen nopean käynnistymisen. Litiumakun korkea purkauskyky tarkoittaa, että se pystyy tuottamaan suuren määrän virtaa lyhyessä ajassa, mikä on erityisen tärkeää käynnistysvaiheessa.

Kevyt ja kompakti

Litiumakut erottuvat myös kevyellä ja kompaktilla muotoilullaan. Ne ovat huomattavasti kevyempiä kuin perinteiset lyijyakut, mikä on erityisen tärkeää veneissä ja muissa liikkuvissa ajoneuvoissa, joissa jokainen kilogramma vaikuttaa suorituskykyyn ja polttoaineen kulutukseen.
Niiden kompakti koko mahdollistaa myös helpon asennuksen ja sijoittelun erilaisiin tiloihin. 

Kestävyys ja Luotettavuus

Litiumkäynnistys- ja käyttöakut ovat suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Ne ovat erittäin kestäviä tärinää, iskuja, lämpötilavaihteluita ja kosteutta vastaan, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan veneisiin ja vapaa-ajan ajoneuvoihin, jotka altistuvat usein vaikeille olosuhteille.
Lisäksi litiumakut ovat suljettuja järjestelmiä, mikä tarkoittaa, että ne eivät vaadi huoltoa.

Bluetooth ja lämmitys

Uutuus-tuotteemme NM110LITHEBT (Litium-akku 12V/110Ah/800A/1350Wh)
on kevyt, älykäs ja helppo tapa varmistaa vesillä sujuvuus ja luotettavuus. 20% SOC Protectionin avulla voit jättää varausta halutessasi reserviin, ja sen hallitseminen onnistuu kätevästi Bluetooth-yhteydellä ilmaisen mobiiliapplikaation avulla. Lämmitystoiminto käynnistyy automaattisesti kun lämpötila laskee alle nollan ja yli 10A laturi on kytketty. 

Akkupojat tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia litiumkäynnistys-ja käyttöakkuja veneisiin ja muihin vapaa-ajan sovelluksiin. Valitse akku, joka sopii parhaiten tarpeisiisi.

 

Tuoteuutiset
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti