Akkupojat palveleva akkuliike täytti 60 vuotta

Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1961

Akkupojat juhlivat tänä vuonna 60-vuotista taivaltaan yhtenä Suomen luotetuimpana akkujen maahantuonti- ja markkinointiyhtiönä. Perustamisestaan lähtien Akkupoikien tavoitteena on ollut olla kokonaisvaltainen akkujen erikoisliike, jossa asiakkaita palvellaan heidän kaikissa akkuasioissaan. Voidaan sanoa, että 60-vuotias Akkupojat on ehtinyt jo miehen ikään, mutta tämä ei toimintaa hidasta, vaan ”Virtaa riittää!” myös tuleville vuosikymmenille.

Akkupojat aloittivat perheyrityksenä Porissa 1961 ja on kasvanut tasaisesti siitä lähtien. Myymälöitä avautui eri puolille Suomea ja käänteentekevää toiminnalle oli 70-luvulla aloitettu akkujen maahantuonti. Tärkeänä virstanpylväänä voidaan pitää myös vuonna 2012 tapahtunutta yrityskauppaa, jossa OEM International osti Akkupojat. Yksi Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista (OEM International) on luonut vakaan pohjan liiketoiminnan kehitykselle, ja ennen kaikkea mahdollistanut sen, että voimme palvella parhaiten tärkeimmässä asiassa.
  ̶  Asiantuntevana ja palvelevana akkuliikkeenä, josta jatkossakin saat akut kaikkiin käyttökohteisiin!

 

Yleistä
Akkupojat 60 vuotta

Palvelemme jo viidellä paikkakunnalla

Vuonna 1961 Porista lähtenyt yritys on kasvanut tasaiseen tahtiin, ja aina sopivan sijainnin löytyessä kivijalkamyymälä on avattu. Tällä hetkellä kivijalkamyymälöitä löytyy jo viideltä eri paikkakunnalta. Löydät nyt meidät Porista, Turusta, Tampereelta (kaksi myymälää), Espoosta sekä Helsingistä! Uusin vuonna 2019 avattu myymälämme sijaitsee Tampereen kasvavassa kaupunginosassa, Lielahdessa. Katso myymälöidemme yhteystiedot ja aukiolot

Akkukauppaa ja asiantuntevaa palvelua sekä tuotteet parhailta valmistajilta

Pitkän linjan kokemus, vankka asiantuntemus sekä pitkäjänteiset yhteistyösuhteet asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin ovat vaikuttaneet siihen, että Akkupojat Oy:n edustamiin tuotteisiin ja palveluihin luotetaan kautta Suomen.

Laajan akkuvalikoiman lisäksi palveluihin kuuluvat akkujen asennustyöt ja ilmainen testaus. Tarvittaessa tulemme myös käynnistämään auton kotipihasta, jos akku on yllättäen päässyt loppumaan. Neuvomme akkujen huoltoon ja talvisäilytykseen liittyvissä asioissa, sekä otamme kausiakut säilytettäväksi liikkeeseemme, jotta akku on käyttövalmiina seuraava kautta varten.

Akkujen elinkaaren lopussa sen oikeanlainen kierrättäminen on tärkeää, jotta estetään aineiden pääsy luontoon. Akkupojat ovat yksi vanhojen akkujen vastaanottopisteissä jonne voi tuoda akun vaikkei uutta ostaisikaan meiltä.

Akkupojat 60 vuotta

Toimitusjohtajan haastattelu – Rami Kulme

Akkukauppa Akkupoikien 60-vuotisjuhjavuoden kunniaksi haastattelimme Akkupoikien toimitusjohtajaa Rami Kulmea. Kulme itse tuli taloon asentajaksi vuonna 2002 ja on ollut vuosien varrella useassa eri pestissä. Kysyimme miten Akkupojat ovat muuttuneet toimintansa aikana ja mikä on taas pysynyt samana kaikki vuodet.

Akkupojat perustettiin Porissa vuonna 1961, jossa sijaitsi myös ensimmäinen myymälä. ”Kolme miehen ryhmä perusti yrityksen nimellä Akkupojat & Salo & Kumppanit. Nimi on sittemmin muuttunut omistajavaihdoksien myötä ja lopulliseksi muodoksi tuli nykyinen nimi Akkupojat Oy,” Kulme kertaa Akkupoikien historiaa. Ensimmäisiä tuotteita olivat 6 volttiset Salama-pikiakut. Porin myymälästä palveltiin kuluttaja-asiakkaita, mutta pääpaino toiminnassa oli B2B-kaupassa.

Ajan myötä myös tuotelaajuus kasvoi ja 12 volttiset akut tulivat valikoimaan. Kulmen mukaan ensimmäisenä suurena merkkipaaluna Akkupoikien historiassa voidaan pitää sitä, kun Akkupoikien omistaja Rainer Salo alkoi 70-luvulla maahantuomaan Kresma-akkuja suoraan tehtaalta Tanskasta. Myöhemmin akkuja alettiin tuomaan myös Etelä-Koreasta, Italiasta, Japanista ja Portugalista.

Akkupojilla on aina panostettu laadukkaisiin tuotteisiin ja palveluun. ”Meidän ns. valttikortti on kombinaatio hyvää tuotetuntemusta ja osaava asennuspalvelu. Pidämme myös kattavaa akkuvalikoimaa varastossa, joista osaamme valita juuri oikean akun eri kohteisiin,” Kulme toteaa. Akkujen maahantuonti myös poistaa ylimääräiset välikädet ja mahdollistaa kilpailukykyiset hinnat.

Akkupoikien tulevaisuuden Kulme näkee kirkkaana. ”Tavoitteena on myynnin kasvattaminen ja uusien myymälöiden avaaminen eri puolille Suomea. Olen hyvin tyytyväinen Akkupoikien menestykseen ja kiitän kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme kuluneista vuosista.”

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti