Akkupoikien koronatiedote

Koronavirustiedote Akkupojat Oy:n asiakkaille

Koronaviruksen vuoksi tilanne on vakavoitunut Suomessa ja Akkupojat tekee oman osuutensa epidemian leviämisen hillitsemiseksi.

Akkupojat on ottanut seuraavat toimenpiteet käyttöön:

Rajoitamme työntekijöiden matkustamista työasioissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Haluamme suojata asiakkaitamme sekä työntekijöitämme viruksen leviämiseltä, joten olemme siirtäneet asiakastapaamisia kuukaudella eteenpäin tai suoritamme tapaamisia mahdollisuuksien mukaan videojärjestelmien kautta. Emme myöskään osallistu massatapahtumiin tai messuille epidemian aikana.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja teemme yhteistyötä työterveyshuollon kanssa asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuuden varmistamiseksi.

Akkupoikien myymälät ovat toistaiseksi auki normaalisti. Muu henkilökuntamme tekee etätöitä mahdollisuuksien mukaan ja on edelleen tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Olemme myös ohjeistaneet henkilökuntaamme matkustamiseen, mahdolliseen sairastumiseen ja käsihygieniaan liittyvissä toimintatavoissa.

Myymälöissä kosketuspinnat ja korttipäätteet puhdistetaan ja desinfioidaan useasti päivän aikana. Asiakkailla on myös käsienpesu mahdollisuus.

Varastomme toimii normaalisti ja pyrimme lähettämään tilaukset asiakkaille aikataulussa. Tilanne Kiinassa ja Euroopassa voi vaikuttaa kuitenkin lähteviin toimituksiin tuotannon ollessa seisoksissa ja logistiikan toimiessa normaalia hitaammin.

Akkupojat ottaa omalta osaltaan vastuun viruksen leviämisen hidastamisessa, jotta tilanne edistyisi parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraamme tilannetta ja päivitämme toimintaohjeitamme sen edellyttämällä tavalla.

Turvallista kevättä!

Yleistä
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti