hupiakut, akut vapaa-aikaan

Valmistaudu kesän vauhtiin

Varaudu kesään luotettavilla akkutuotteilla! Akkupojat takaavat kesätunnelman laadukkaiden ja tehokkaiden akkujen kanssa.
Olitpa sitten suunnittelemassa aurinkopaneelien asennusta, ruohonleikkuuta, puutarhanhoitoa, veneilyä, moottoripyöräretkiä tai asuntovaunureissuja. Meillä on akut, jotka varmistavat kesäsi sujuvuuden.
Tarjoamme kestäviä käynnistysakkuja sekä veneisiin että asuntoautoihin. Valikoimastamme löydät uusia akkuja veneilyyn, matkailuautoihin ja vapaa-ajan käyttöön, jotka tarjoavat ylläpito- ja lisävirtaa erilaisille laitteille. Toimitamme kaikki vene-, matkailuauto- ja vapaa-ajanakut vankalla ammattitaidolla.

Yleistä

Tiedätkö veneen akun kunnon? Varmaa virtaa vesille

Hyvän veneakun on tarjottava vahvat sykliset ja syväpurkuominaisuudet, jotka vastaavat erilaisten veneilytarpeiden vaatimuksia. Esimerkiksi Nordmax -akut täyttävät nämä vaatimukset erinomaisesti.Nordmax  Marine-sarjan akut ovat ihanteellisia veneisiin, tarjoten luotettavaa starttivirtaa ja sähköjärjestelmän tehokkuutta. Ne kestävät erinomaisesti tärinää ja vaativia käyttöolosuhteita.

Litiumkäynnistys- ja käyttöakku on tunnettu erinomaisesta suorituskyvystään ja keveydestään. Tarjoamme laadukkaita ja turvallisia litiumakkuja vesillä ja vapaa-ajan käyttöön.

 

Uusi akku prätkään? Meillä laaja valikoima moottoripyörän akkuja

AGM-akut moottoripyörille, moottorikelkoille, vesiskoottereille ja mönkijöille tarjoavat luotettavuutta, käynnistystehoa ja kestävyyttä kaikenlaiseen käyttöön. Näiden akkujen korkea käynnistysteho ja käynnistysvirta ovat ratkaisevia tekijöitä moottoripyörien ja moottorikelkkojen käynnistyksessä. Olipa tarpeesi sitten nopea ja luotettava käynnistys, kestävä akku iskuja ja tärinää vastaan moottoripyörällesi, moottorikelkallesi, mönkijällesi tai vaikka pienkoneellesi.

Hupiakut tienpäälle! Kattava valikoima akkuja caravan -käyttöön

VARTA® Professional Dual Purpose -akut soveltuvat erinomaisesti myös  varusteltuisiin veneisiin ja matkailuautoihin, tarjoten luotettavan käynnistyksen ja tehokkaan virransyötön.
Näiden akkujen pitkä käyttöikä ja huoltovapaus tekevät niistä ihanteellisen valinnan sesonkiluontoiseen käyttöön.

Nordmax Leisure-sarjan akut on suunniteltu Euroopassa käytettäviin vapaa-ajan sovelluksiin, kuten asuntovaunuihin. Ne takaavat pitkän varastointiajan ja erittäin hyvän syväpurkauksen keston esim. NM220SOLAR on laadukas teollisuusstandarien mukainen AGM -akku sykliseen käyttöön, ihanteelliunen esimerkiksi aurinkoenergiajärjestelmiin.

 

Virtaa puutarhaan! Ruohonleikkurien akut kesän nurmille

Nordmax Garden -akkusarja on erityisesti suunniteltu puutarhatyökaluille. Niiden erinomainen syväpurkauskestävyys ja alhainen itsepurkautuminen takaavat akun pitkän käyttöiän ja parantavat sen talvivarastointiominaisuuksia.

Tarjoamme akkuja useimpiin markkinoilla oleviin robottiruohonleikkureihin (esim. Flymo, Gardena, Stiga, Husqvarna, McMulloch).

 

Aurinkopaneelit ja tarvikkeet vesille, mökille ja tienpäälle

Tarjoamme kaiken tarvittavan suuren aurinkoenergiajärjestelmän rakentamiseen. Nordmaxin 'kovat' monikidepaneelit edustavat alan viimeisintä teknologiaa, kun taas 'taipuisat' venepaneelimme tarjoavat helpon asennuksen ja huipputuoton. Valikoimamme kattaa paneelit koosta 15 W aina 300 W:iin asti. Epever/Epsolar on yksi maailman tunnetuimmista aurinkosäätimien valmistajista, ja tarjoaa laajan valikoiman MPPT- ja PWM-säätimiä sekä inverttereitä. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat oheistuotteet, kuten kaapelit, aurinkopaneelitelineet ja asennussarjat.

Aurinkopaneelit
Asennustarvikkeet aurinkopaneeleille
Invertterit
Lataussäätimet
Kylmälaitteet esim. mökille tai caravan käyttöön

 

Katso lähin myymäläsi ja poikkea käymään tai jätä tarjouspyyntö

ESPOO | HELSINKI | PORI | TAMPERE LIELAHTI | TAMPERE RATINA | TURKU

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti