Porin myymälä

Porin myymälä

Porin akkumyymälä avattiin vuonna 1961 ja on toiminut siitä lähtien Porin myyntipisteenä. Porin myymälä tarjoaa ammattitaitoista palvelua. Palveluihimme kuuluu veloitukseton käynnistysakun testaus, uuden akun vaihto ilman ajanvarausta, akunhuolto, lataus- ja talvisäilytyspalvelu, kennotuspalvelu sekä akkujen kierrätys.

ESITTELY

Akkupojat aloitti perheyrityksenä, joka sai alkunsa Porissa vuonna 1961. Myymälöitä onkin nykyään useampi Suomessa. Vuonna 2012 OEM International osti Akkupojat, ja tämän myötä Akkupojat ovat saaneet entistä vakaamman pohjan liiketoiminnalleen. Yksi Euroopan johtavista teollisuuskomponenttien toimittajista (OEM International) on luonut vakaan pohjan liiketoiminnan kehitykselle, ja ennen kaikkea mahdollistanut sen, että voimme palvella parhaiten tärkeimmässä asiassa.
  ̶  Asiantuntevana ja palvelevana akkuliikkeenä, josta jatkossakin saat akut kaikkiin käyttökohteisiin!

Lue artikkeli Akkupoikien 60-vuotisesta taipaleesta

Porin myymälässämme työskentelee toimitusjohtajamme Rami Kulme, akkuasiantuntijamme Toni Roos ja Jussi Heino sekä varasto ja logistiikka työntekijämme Juha Huhtaniemi ja Juha Grönbacka. Porissa sijaitsee päävarastomme, josta löytyy kaikki tuotteemme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa sinulle parhaan palvelun ja laajan tuotevalikoiman. 

Porin myymälä sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 38. 

Tervetuloa legendaariseen porilaiseen akkukauppaan!

 

YHTEYSTIEDOT JA AUKIOLOAJAT
Satakunnankatu 38, 28130 Pori
Puh. 02 631 8600
WhatsApp 041 730 1246
Fax 02 631 8630
Sähköposti: [email protected]
Olemme avoinna: arkisin 8.00 - 17.00
 

MobilePay-lyhytnumero: 14274

Yleistä
Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti