Virtaa ajokauteen

Ajokausi lähenee, tiedätkö moottoripyöräsi akun kunnon? Laadukas moottoripyörän akku takaa sen että voit nauttia koko ajokauden huoletta ajamisesta. Akkupojat tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita akkuja erityisesti moottoripyöriin, mönkijöihin ja vesiskoottereihin.
Laadukkaat moottoripyörän akut meiltä!

AGM -akut moottoripyörään, kelkkaan, vesiskootteriin ja mönkijään tarjoavat luotettavuutta, käynnistystehoa ja kestävyyttä kaikenlaiseen käyttöön. Näiden akkujen korkea käynnistysteho ja käynnistysvirta ovat ratkaisevia tekijöitä moottoripyörien ja moottorikelkkojen käynnistyksessä. Olipa tarpeesi sitten nopea ja luotettava käynnistys, kestävä akku iskuja ja tärinää vastaan moottoripyörällesi, moottorikelkallesi, mönkijään tai vaikka pienkoneellesi.

TUTUSTU KOKO VALIKOIMAAN

Yleistä

Huoltovapaa AGM akku moottoripyörään

Esimerkiksi Yuasa Maintenance free high performance AGM-akku on erittäin suorituskykyinen valinta lyijyakuksi prätkään kuin prätkään. Yuasan YTZ ja GYZ -moottoripyöräakut ovat suljettuja ja vuotamattomia. Akut myydään asennusvalmiina. Hapon lisääminen tai akun lataaminen ennen käyttöä ei ole tarpeellista, asentamisen jälkeen siis vain "kovaa ajoa"!

AGM-akku kestää myös erittäin hyvin tärinää ja itsepurkautuminen on pientä. Se on pitkäikäinen ja kestää hyvin pitkääkin varastointia, esim. talven yli täyteen ladattuna. Yuasa Maintenance free high performance-sarja on erittäin hyvä valinta kun halutaan korkealuokkaista akkua ja hyvää suorituskykyä.

Keveyttä ja ylivoimaista suorituskykyä - litium akulla

Litium akku sopii loistavasti moottoripyörän akuksi. Erittäin kevyt LiFePO4 -akku takaa suuren käynnistystehon ja nopean latauksen.

NORDMAX LITIUM-KÄYNNISTYSAKUT

Sisäänrakennettu BMS (Battery Management System) valvoo sekä suojaa akkua latauksen aikana ja LED kosketusnäyttö näyttää akun varaustilan. Akussa on moninavat, yksi napa jokaisessa kulmassa, jotka sopivat useimpiin asennuksiin. Suojaava kotelo on iskunkestävä (820J/m), vedenpitävä ja pölytiivis (IP67) sekä palomaton (UL94V-0).

NOCO LITIUM MP -AKUT

Noco Powersport -litiumakuissa on monikytkentänavat, joihin voidaan kytkeä johdot kolmesta eri suunnasta. Modulaarinen rakenne mahdollistaa mukana toimitettavan korokepalan käyttämisen, jolloin pystytään korvaamaan erikorkuisia akkuja. Suojaava kotelo on vedenpitävä ja pölytiivis (IP66).

 

 

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti