Moottoripyöräakut - Akkupojat

Akut moottoripyöriin ja skoottereihin

Kevät on jo pitkällä ja on aika aloittaa keväthuolto. Jos et ole vielä aloittanut voi lukea juttumme keväthuollosta ja onnistut huollossa varmasti. Akkupojilta löytyy laaja valikoima MP-akkuja kaikkiin moottoripyöriin, skoottereihin, ruohonleikkureihin ja mönkijöihin. Tule myymälään ja valitsemme oikean akun sinulle. Mikäli hyllystä ei sopivaa akkua löydy, voimme tilata sellaisen sinulle.


Katso MP-akku valikoimamme
Veneakut - Akkupojat

Laadukkaat ja kestävät veneakut

Valikoimistamme löydät laadukkaat Yuasa Marine -veneakut. Akku on vesillä tärkeä virtalähde, joka tuottaa riittävästi virtaa moottorin käynnistämiseen sekä mukavuuksiin. Voit lukea ohjeemme veneakun valintaan tästä. Asiantuntijanne myös auttavat sinua valisemaan oikean akun tarpeisiisi. Vesille on mukava lähteä turvallisin mielin!


Tutustu veneakkuihimme
Aurinkopaneelit - Akkupojat

Virtaa verkon ulkopuolelle aurinkopaneeleilla

Akkupojilta löydät myös aurinkopaneelit sekä näppärät aurinkopaneelipaketit. Paneelilla saat virtaa mökille tai veneeseen ja mukavuuksien käyttö ei verota akkua liikaa. Liikkeessämme myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan paketin itsellesi. Aurinkopaneelin valintaoppaassamme kerromme mitä sinun kannattaa miettiä paneelia valitessasi.


Katso aurinkopaneelimme
Leisure-akut - Akkupojat

Asuntoautojen ja -vaunujen akut

Vapaa-ajan akkuvalikoimistamme löydä myös laajan valikoiman asuntoautoakkuja. Käynnistysakun lisäksi tärkeää on hankkia tehokas "hupiakku", joka tarjoaa virran mukavuuksille kuten lämmitykselle ja jääkaapille.  Lisävirtaa asuntoautoon voi hankkia aurinkopaneelilla, joka tarjoaa myös jatkuvan ylläpitolautauksen seisonta-aikana. Aurinkopaneeli asentuu helposti auton katolle.


Katso vapaa-ajan akut

 

Katso lähin myymäläsi

Espoo | Helsinki | Pori | Tampere, Lielahti | Tampere, Ratina | Turku

pyydä tarjous - Asiantuntevaa palvelua

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti