Nordmax moottoripyörä akku

Akut moottoripyöriin ja skoottereihin

Kevään tullen on ajankohtaista suunnitella kaksipyöräisen keväthuoltoa. Voit aloittaa lukemalla juttumme keväthuollosta ja onnistut varmasti! Akkupojilta löydät laajan valikoiman Nordmaxin akkuja ja muita luotettavia akkumerkkejä kaikkiin moottoripyöriin, skoottereihin, ruohonleikkureihin ja mönkijöihin. 
Tule myymälään ja valitaan yhdessä oikea akku sinun tarpeisiisi. Mikäli hyllystä ei sopivaa akkua löydy, voimme tilata sellaisen sinulle.
 
 
Katso MP-akku valikoimamme
Nordmax vene akku

Laadukkaat ja kestävät veneakut

Valikoimistamme löydät laadukkaat Nordmax Marine sekä Yuasa Marine -veneakut, joiden erinomaiset sykliset ja syväpurkuominaisuudet vastaavat erilaisten käyttökohteiden tarpeita ja vaatimuksia. Kurkkaa ohjeemme veneakun valintaan tästä! Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan oikean akun, jotta sinun on helppo lähteä vesille luottavaisin mielin. Meiltä myös äärimmäisen suorituskykyiset Nordmax litiumakut vesille ja vapaa-aikaan!


Tutustu veneakkuihimme
Aurinkopaneelit - Akkupojat

Virtaa verkon ulkopuolelle aurinkopaneeleilla

Akkupojilta löydät myös Nordmaxin aurinkopaneelivalikoiman sekä näppärät aurinkopaneelipaketit, joiden valinnassa olemme apuna. Aurinkopaneeli tuo virtaa mökille ja on oiva lisä asuntoautoon tai veneeseen tuoden niihin kaivattua lisävirtaa, verottamatta akkua liikaa. Kauttamme myös tarvittavat säätimet sekä asennustarvikkeet. 
Aurinkopaneelin valintaoppaassamme kerromme, mitä sinun kannattaa miettiä paneelia valitessasi.
 

Katso aurinkopaneelimme
Nordmax asuntovaunu akku

Asuntoautojen ja -vaunujen akut

Vapaa-ajan akkuvalikoimistamme löydät myös laajan valikoiman asuntoautoakkuja. Käynnistysakun lisäksi tärkeää on hankkia tehokas akku, kun virtaa tarvitaan tasaisesti useiden tuntien ajan eri mukavuuksille, kuten lämmitykselle ja jääkaapille. Nordmaxin Leisure- ja AGM Deepcycle-akut soveltuvat erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Lisävirtaa asuntoautoon voi hankkia aurinkopaneelilla, joka tarjoaa myös jatkuvan ylläpitolatauksen seisonta-aikana.


Katso vapaa-ajan akut

 

Katso lähin myymäläsi

Espoo | Helsinki | Pori | Tampere, Lielahti | Tampere, Ratina | Turku

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti