Virtaa kesään - tien päälle, vesille, mökille!

Kesän myötä kaivetaan moottoripyörät, skootterit, ruohonleikkurit, veneet sekä kaikki muutkin kesän menopelit tallista ja vietetään aikaa ulkona. Jos akun talvisäilytys ei tänä vuonna onnistunut, löydät Akkupojilta uudet akut kaikkiin laitteisiin. 

Lisäksi valikoimistamme löytyy aurinkopaneelit mökille ja veneisiin. Aurinkopaneeli sopii loistavasti seikkailumielisten reissaajien mukaan, sillä se tuottaa virtaa tärkeimpiin laitteisiin myös verkon ulkopuolella.

Akut moottoripyöriin ja skoottereihin

MP-akut

Kevät on jo pitkällä ja on aika aloittaa keväthuolto. Jos et ole vielä aloittanut voi lukea juttumme keväthuollosta ja onnistut huollossa varmasti. Muista myös pitää oma ruosteenpoistosi ennen teille lähtöä!

Akkupojilta löytyy laaja valikoima MP-akkuja kaikkiin moottoripyöriin, skoottereihin, ruohonleikkureihin ja mönkijöihin. Tule myymälään ja valitsemme oikean akun sinulle. Mikäli hyllystä ei sopivaa akkua löydy, voimme tilata sellaisen sinulle.


Katso MP-akku valikoimamme

Laadukkaat ja kestävät Veneakut

veneakut

Valikoimistamme löydät laadukkaat Yuasa Marine -veneakut. Akku on vesillä tärkeä virtalähde, joka tuottaa riittävästi virtaa moottorin käynnistämiseen sekä mukavuuksiin. Voit lukea ohjeemme veneakun valintaan tästä. Asiantuntijanne myös auttavat sinua valisemaan oikean akun tarpeisiisi. Vesille on mukava lähteä turvallisin mielin!


Tutustu veneakkuihimme

Virtaa verkon ulkopuolelle aurinkopaneelilla

aurinkopaneelit

Akkupojilta löydät myös aurinkopaneelit sekä näppärät aurinkopaneelipaketit. Paneelilla saat virtaa mökille tai veneeseen ja mukavuuksien käyttö ei verota akkua liikaa. Liikkeessämme myyjämme auttavat sinua valitsemaan sopivan paketin itsellesi. Aurinkopaneelin valintaoppaassamme kerromme mitä sinun kannattaa miettiä paneelia valitessasi.


Katso aurinkopaneelimme

asuntoautojen ja -vaunujen akut

ausuntoautoakut

Vapaa-ajan akkuvalikoimistamme löydä myös laajan valikoiman asuntoautoakkuja. Käynnistysakun lisäksi tärkeää on hankkia tehokas "hupiakku", joka tarjoaa virran mukavuuksille kuten lämmitykselle ja jääkaapille. 

Lisävirtaa asuntoautoon voi hankkia aurinkopaneelilla, joka tarjoaa myös jatkuvan ylläpitolautauksen seisonta-aikana. Aurinkopaneeli asentuu helposti auton katolle.


Katso vapaa-ajan akut

Kuljetuspalvelu

Koronan aiheuttaman tilanteen takia tarjoamme nyt mahdollisuuden tilata akun kuljetuksineen kotiin. Palveluihimme kuuluvat myös akun vaihto ja apukäynnistys. Jos autosi akku on tyhjentynyt, asiantuntijamme tulevat herättämään tyhjentyneen akun.

Huomioithan että kiirellisimpiä aikoina akun toimitus saattaa pidentyä. Pidämme huolta tarpeellisesta hygieniasta myös kotikäynneillä.

Tilataksesi akun tai palvelun kotiisi, ota yhteyttä lähimpään myymälääsi.

Katso lähin myymäläsi

Espoo | Helsinki | Pori | Tampere, Lielahti | Tampere, Ratina | Turku

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti