Heinonen Drift Team

Heinonen Drift Team - Akkupojat
Heinonen Drift Team on melko uusi, mutta sitäkin kyvykkäämpi tiimi suomen drifting piireissä. Jo kolmantena kautenaan he saavuttivat suomenmestaruuden. Tavoitteet ovat edelleen korkealla ja autoa kehitetään jatkuvasti  yhteistuumin tiiviissä kaveriporukssa. Koska tiimin jäsenet jakavat intohimon autoihin ja ajoon, he tulevat varmasti suoriutumaan tulevasta kaudesta loistavasti!

Kuljettaja

Nimi: Lauri Heinonen
Syntymäaika:12.6.1992
Kotoisin: Pori  

Tiimi

Ari Härkälä (spotter))
Toni Marjomaa, Santeri Järvinen)
Kari Lehti, Juha Lagerlund)
Teemu Taipalmaa (mekaanikko))

Ensiesiintyminen2016

Heinonen Elo - Akkupojat Yuasa

Ajoneuvo

Nissan 180SX

Ura

  • 2016 Pro2: 2. sija
  • 2017 SM: 3. sija (+ tunnustus nopeimmin kehittyneeksi kuljettajaksi)
  • 2018 SM 1. sija
  • 2019 NEZ Drift 2. sija (+ AKK:n yleisön suosikki Vuoden autourheilijaksi 2019)

Kiinnostavia tietoja

Esikuva: Naoki Nakamura (JPN)
Suurin saavutus: Suomen Mestaruus 2018
Ura rallin lisäksi: Hautausurakoitsija

Heinonen auto - Akkupojat

Hei!

Olemme verrattain uusi tiimi Suomen drifting piireissä, sillä seuraava kautemme 2019 on järjestyksessään neljäs. Tiimimme koostuu seitsemästä kaveruksesta jotka jakavat saman intohimon näyttäviin suuritehoisiin autoihin ja nautimme varikon rennosta ilmapiiristä. Koska olemme läheisiä kavereita hauskoja tilainteita sattuu kun rakennamme yhdessä autoa ja matkustamme ympäri Suomea. Voit olla mukana näissä tilanteissa katsomalla meidän YouTube-sarjaa “Offseason x Heinonen Drift Team”.

Alkaen vuodesta 2007, kilpailut tulivat driftingiin mukaan Suomessa. Osa kilpailijoista on ollut mukana kisoissa alkuvuosista saakka, joten voimme todeta että meidän kehityksemme on ollut todella hyvää lyhyestä urasta huolimatta. Hauska yksityiskohta: automme rakennettiin noina alkuaikoina, vuonna 2008. Auto ei ole kuitenkaan ollut mukana kisoissa ja rakensimme sen melkein kokonaan uudelleen. Lisäsimme uuden voimansiirjojärjestelmän ja uusimme myös ulkonäön.

Vuonna 2019 tavoitteenamme on säilyttää asemamme Suomenmestareina ja saavuttaa myös uusia titteleitä NEZ Grifting (North-European Zone)- sarjassa. Drifting kehittyy koko ajan ja autot tulevat entistä nopeammiksi ja tandem-taistoissa autot siirtyvät yhä lähemmäs toisiaan. Joten vaikka olemmekin nykyiset mestarit, emme voi pysyä aloillamme ja tehdä kuten viime vuonna, vaan meidän on myös kehityttävä.

“Treenaaminen on kaikki kaikessa” tämä pitää paikkansa myös driftingissä ja Yuasan tuella voimme treenata ja testata enemmän ja saavuttaa himoitut palkintopaikat!

Nähdään radalla!

Lauri Heinonen
Kuljettaja 
Heinonen Drift Team

 

Seuraa tiimiä somessa!

  

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti