Akkupojat mukana tukemassa motocrossin huippuja

Silve Racing

SILVE RACING

Motocrosstiimi KTM Silve Racing on perustettu vuonna 2020. Silti jo tähän mennessä tiimi on haalinut itselleen loistavia tuloksia kotimaan radoilla, muun muassa viime kaudella kaksi motocrossin Suomen mestaruutta. Nyt tulevalla kaudella Jere Haavisto ajaa MM-sarjan kovinta MXGP-sarjaa ja Eliel Lehtinen kilpailee EM-sarjassa EMX250-luokassa. Kotopuolessa heidän rinnallaan kilpailevat Teemu Makkonen ja Joona Kukkonen. Tavoitteet ovat korkealla ja he tulevat varmasti suoriutumaan tulevasta kaudesta erinomaisesti.

Kuljettajat
Eliel Lehtinen
Joona Kukkonen
Jere Haavisto
Teemu Makkonen

Kausi 2023

Jere Haavisto
Jere Haavisto aloittaa kautensa MM-sarjassa Sveitsin Frauenfeldistä sekä hän aikoo ajaa Euroopan MM-osakilpailuissa. MM-sarjan lisäksi Haavisto tulee kilpailemaan Suomessa MX1-luokan SM-sarjassa.

Eliel Lehtinen
Eliel Lehtisen tulevan kauden päätavoitteet ovat EMX250-luokassa ja SM-motocrossin MX2-luokassa. Näiden lisäksi Lehtinen tulee ajamaan muissakin Keski-Euroopan kilpailuissa. 

Teemu Makkonen
Viime kaudella Makkosella oli lukuisia onnistumisia ja hän pääsi jo lähelle SM-podiumia. Kauden kruunasi TOP250-sarjan voitto ja päätös SM-hopeaan Kerhojoukkue kisoissa. Tulevalla kaudella Makkosen tavoitteena on parantaa aikaisempia tuloksia.

Joona Kukkonen
Joona Kukkonen voitti viime kaudella TOP250-luokan pronssia. Tulevan kauden tavoitteena on päästä MX2 luokassa erissä podiumille ja ajaa Hyvinkään EMX250.

 

Terveiset Petteri Silvennoiselta

Viime vuosi oli meille tuloksellisesti erinomainen, mikä totta kai motivoi meitä kohti seuraavia tavoitteitamme. Tälle vuodelle pääpaino kohdistuu Jeren ja Elielin osalta kansainvälisiin MM ja EM-sarjoihin, mutta tulemme siitä huolimatta kilpailemaan täydet SM-sarjat kaikkien 4 kuljettajan osalta. Pojat ovat päässeet ajoharjoittelemaan läpi talven ulkomaanleiritysten ansiosta, joten lähtökohdat tähän kauteen ovat muita vuosia paremmat. Toivon, että pojat pysyvät terveenä läpi kevään ja saamme jatkaa hyvää laadukasta harjoittelua. Niin tuloksetkin tulevat varmasti olemaan hyviä kauden ensimmäisissä kilpailuissa. Olen erittäin iloinen, että olemme saaneet Akkupojat kumppaniksemme tulevalle kilpakaudelle 2023. 

 

Seuraa tiimiä somessa:

fb icon insta

 

 

 

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti Sähköposti