Samuel Salovaara Motocross

Samuel Salovaara
Samuel Salovaara on Yuasa-kuskeistamme nuorin. 5-vuotias Salmuel on innokas motocross-kuljettaja ja vaikka ajouraa ei ole vielä karttunut paljoa, ovat tavoitteet korkealla. Olipa sää millainen tapahansa on Samuel aina valmis hyppäämään pyörän selkään ja lähtemään harjoituksiin tai kisaan.

Nimi: Samuel Salovaara
Syntymäaika: 28.9.2014 
Asuinpaikka: Paimio 

Tiimi

Rooli: Motocrosskuljettaja luokassa MX50
Ensiesiintyminen: Ensimmäinen harjoituskilpailu helmikuussa ja virallinen SML:n kilpailu toukokuussa 2019.
Ajoneuvo: KTM SX50 Mini
Ura: Toistaiseksi lyhyt, mutta toivottavasti pitkä
pyörä

Kuljettajaura:

Isä osti ensimmäisen crossimopon minulle 2018, koska olin jo sellaista pitkään toivonut. Alkuun harjoittelin Yamaha PW50:llä ajamista kunnes loppuvuodesta Yamaha vaihtui KTM:n 50cc crossipyörään. Näillä kahdella pyörällä oli huima ero, mutta oli kivaa päästä ajamaan uudella pyörällä kovempaa.

Talvella 2018-2019 kävin harjoittelemassa säännöllisesti Turun Motocross hallissa. Ajoni alkoi sujua siinä määrin, että osallistuin helmikuussa Imatralla järjestettävään kaksi päiväiseen harjoituskisaan. Olin siellä nuorin osanottaja ja tavoitteeni oli asetettu sen mukaisesti, eli päästä kisaerät maaliin. Viikonlopun tavoite täyttyi kirkkaasti ja Imatralta oli hyvä jatkaa eteenpäin.

Kausi 2019

MX50 luokan kilpailijasäännöt mahdollistavat sen, että sinä vuonna, kun täyttää viisi pääsee osallistumaan Moottoriliiton virallisiin kilpailuihin ja luokassa saa ajaa sen vuoden loppuun, kun täyttää 8 vuotta. Tämän säännön pohjalta teimme päätöksen osallistua kauden 2019 motocrosskilpailuihin yhtenä nuorimmista, ellei jopa nuorimpana kilpailijana. Tällä hetkellä ajan vielä KTM SX50 minikoon pyörällä, koska pyöräkoko on omaan kokooni nähden sopivin.

Tykkään kun pääsen ajamaan, oli se sitten kilpailu tai harjoitus ja nuoresta iästäni johtuen tämän kauden tavoite on oppia kisaamaan. Tavoitteeni on kehittyä askel askeleelta ja ajaa kovia kisoja tulevaisuudessa.

Seuraa minua somessa ja tule ihmeessä katsomaan ja kannustamaan minua kisoihini!

Kiinnostavia tietoja:

Suosikkikilpailu: Kaikki kilpailut. Aina valmis lähtemään ajamaan, säähän tai rataan katsomatta.
Suurin saavutus: Kun tulin ajoleirin harjoituskilpailussa toiseksi ja sain ensimmäisen pokaalini.
Ura kilpailun lisäksi: Tykkään pelata erilaisia pelejä ja kokeilla kaikkea uutta, yleensäkin liikkuminen on minusta hauskaa.

Seuraa somessa:

  

Ota yhteyttä

Saat meiltä asiantuntevaa palvelua kaikissa akkuasioissa.

Sähköposti